1

Snuffelen en speuren tijdens Supervlooi

Duik in tweedehands schatten en oude troep

Leeuwarden Nieuws door

archief oud artikel 28 april 2013 Cultuur Hou je van schatzoeken op rommelmarkten? Ben je altijd op zoek naar pareltjes uit het verleden en glim je van trots als je voor een paar euro een mooie vondst op de kop hebt getikt? Kom dan snuffelen en speuren op Supervlooi; de grootste vlooienmarkt van Noord-Nederland

In deze tijden van crisis is de hang naar nostalgie en de voorliefde voor tweedehands schatten groter dan ooit. Gelukkig kun je voor deze elementen vandaag terecht in het gebouw van WTC Expo in Leeuwarden. Daar is namelijk de grootste rommelmarkt van Drenthe, Groningen en Friesland. Je vindt er honderden kraampjes met boeken, speelgoed, meubilair, kleding, platen, tassen en meer moois uit vroegere tijden. Een vintage tennisracket, een delftsblauw servies of een lp van de The Beatles? Tussen de oude troep stuit je op de grootste schatten!

Supervlooi is geopend van 9:30 uur tot 16:30 uur. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen, andere bezoekers betalen €3,50 entree. Parkeren bij het WTC Expo is gratis.

Dagje Leeuwarden? Bekijk ons overzicht van leuke uitjes.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 28 april 2013 - 445

Dit past bij 'Snuffelen en speuren tijdens Supervlooi'