1

Word chefkok voor een dag!

Show je kookkunsten tijdens Restaurant Day

Culinair   Nieuws door

archief oud artikel 16 mei 2013 Cultuur Culinaire helden, opgelet! Ben jij er van overtuigd dat Jamie Oliver wel in kan pakken in vergelijking met jouw kookkunsten? Of vind je het gewoon leuk om te kokkerellen en je creaties voor te schotelen aan anderen? Open dan je eigen pop up-restaurant tijdens Restaurant Day!

Op zaterdag 18 mei is iedereen chefkok. Het concept is heel simpel: iedereen mag op Restaurant Day voor een dag zijn of haar eigen restaurant openen. Dat kan overal zijn: in een huiskamer, een park, je achtertuin, een binnenplaats of een willekeurige straathoek.

Meedoen

Wil je meedoen aan Restaurant Day? Verzin een originele naam en geef je restaurant dan van tevoren op via de website. Let wel: het evenement is puur bedoeld voor amateurs. Alle restaurants met een duidelijke commerciƫle, politieke of religieuze doelstelling of restaurants die verbonden zijn aan bestaande merken zullen verwijderd worden door de organisatie. Verder is Restaurant Day voor koks van alle leeftijden. Jonge culinaire talentjes zijn dus ook van harte welkom om hun kookkunsten te showen.

Proeven

Ben je niet zo'n held in de keuken, of wil je gewoon proeven wat anderen ervan bakken? Kijk op de website van Restaurant Day waar jouw buurtbewoners hun hapjes voorschotelen.

Zie ons overzicht voor alle culinaire uitstapjes.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-05-02 15:48:38 - 272

Dit past bij 'Word chefkok voor een dag!'

1 reactie