1

Nieuwsbrief: dagje weg, ook zonder zon!

Ook zonder zonnetje zijn deze uitstapjes leuk.

Wat te doen vandaag? Nieuws door

archief oud artikel 24 mei 2013 Toerisme De zon hoeft niet schijnen voor een dagje weg! Met deze nieuwsbrief ben je op de hoogte van de leukste uitjes voor dit weekend.

DagjeWeg.NL
Tip! Bewonder pantsertreinen, tanks en oorlogslocomotieven in Sporen naar het front.

Dagje weg, ook zonder zon!

Al zou het herfstweer de hele zomer blijven hangen, dan nog valt er genoeg te beleven. Dit weekend haal je de hele nacht door in de Leidse musea, proef je de lekkerste Indische hapjes en bewonder je twee spiksplinternieuwe musea in Den Bosch. En daarnaast staan er zat overdekte uitjes op DagjeWeg.NL. Kom dus vooral je bed uit!

Nachtje doorhalen in het museum

Lasergamen, bodypainten, buikdansen, origami vouwen of een wipe-out baan bestormen. Een ding is zeker: bezoekers van de Leidse Museumnacht hoeven zich geen moment te vervelen als ze een nachtje doorzakken in de negen musea die hun deuren zaterdagavond openen.

Nacht

Dagje uit dit weekend

Maar twee dagen weekend, want de feestdagen zijn nu toch echt op! Met de DagjeWeg.NL Weekend Top 5 haal je alsnog alles uit je weekend wat er in zit. Proef de Aziatische cultuur tijdens de Tong Tong Fair, stuit op de leukste koopjes in een Friese gevangenis of verdrink in cultuur tijdens het Spring Performing Arts Festival in Utrecht.

Weekend

Proef van de Indische cultuur

Op de Grand Pasar van de Tong Tong Fair waant iedereen zich voor een dag in Zuidoost-Azië. Schitterende hebbedingetjes voor een euro en antieke schatten van grote waarde liggen uitgestald. Struin rond en snuif de Indische cultuur op, die op allerlei verschillende manieren tot je komt op de Tong Tong Fair in Den Haag.

Tong Tong

Eindelijk binnenkijken in Bossche musea

Eindelijk weer binnenkijken bij Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch! Twee jaar lang is er gebouwd en gerenoveerd en nu gaan de museumdeuren weer open. Tijdens de open middag op zaterdag 25 mei kan iedereen gratis naar binnen om de collecties van beide musea te bewonderen.

Den Bosch

Leuke tips

Indoor en outdoor klimmen in Adfunturepark

Beeld en Geluid experience

Ondergronds speelparadijs 't Giga Konijnenhol

Feesten en bowlen bij De Heeren van Suylighem

Indoor en outdoor klimmen in Adfunturepark Beeld en Geluid experience Ondergronds speelparadijs 't Giga Konijnenhol Feesten en bowlen bij De Heeren van Suylighem
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 24 mei 2013 - 130