1

Vier de zomer in Amsterdam

De hotspots van Amsterdam op een rijtje

Dagje uit in Amsterdam Redactioneel door

archief oud artikel 21 juni 2013 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Staat een bezoekje aan Amsterdam op de planning deze zomer? Doe vast inspiratie op met deze Amsterdam-special!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win twee vrijkaarten voor het Diamantmuseum en ontdek alles over deze glimmers.

Vier de zomer in Amsterdam 1/2

Slenter deze zomer door Amsterdam en geniet van al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft! Musea, de grachten en de parken: overal is wat te zien en te beleven. Wat je echt niet mag missen? Dat lees je nu in deze en de volgende Amsterdam-special.

Preview van het nieuwe 'Rijks'

Staat een bezoekje aan het nieuwe Rijksmuseum hoog op to-do-lijstje van deze zomer? Dan wil je wellicht weten of het de moeite wel waard is! Bezoekers uitten hun lovende recensies en soms een pittige kritiek. Bekijk deze video van het Rijksmuseum, vorm vast een oordeel en lees volgende week onze conclusie!

Rijksmuseum

Cultuur in zomers Amsterdam

Of je nu vaak in Amsterdam komt, of dat je er nog nooit bent geweest: de Nederlandse hoofdstad is altijd weer verrassend. Geniet van de zomer in deze grote, gezellige cultuurstad! Slenterend door het Vondelpark of een dagje winkelen in de 9 straatjes. Amsterdam heeft voor iedereen iets in petto.

Slenter

Exotisch Amsterdam

Een dagje Amsterdam kan heel exotisch zijn! Ontdek het in doe-tentoonstelling MixMax Brasil en vier in juni een typisch Braziliaans boerenfeest mee in het Tropenmuseum Junior. Leer de echte quadrilha, de wervelende bruiloftsdans of maak samen met de medewerkers vrolijke forro-muziek!

Exotisch

Alle Vlaanderen-tips op één handig platform!

Op Iedereen Ambassadeur tipt elke Nederlander zijn favoriete stukje Vlaanderen. Unieke restaurantjes, leuke fiets- en wandelroutes, bijzondere cultuur en véél, véél meer. Laat je snel verrassen door de meest originele plekjes en events! CTA: Ontdek de tips!

Vlaanderen

Buiten Amsterdam

Geen zin om de drukke stad in te trekken? Kijk dan verder dan Amsterdam en de grote steden en ontdek de charme van kleine attracties als Vesting Bourtange.

Beleef de Slag om Bourtange

Taman Indonesia

Duinoord: speeltuin met klimbos

Historisch treinritje over de Veluwe

Beleef de Slag om Bourtange Taman Indonesia Duinoord: speeltuin met klimbos Historisch treinritje over de Veluwe
 

Laatst gewijzigd: 2013-06-21 16:43:19 · Gepubliceerd: 21 juni 2013 - 600