1

Zomer in je bol - Nieuwsbrief

Zomerse uitjes

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 19 juli 2013 Toerisme

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Doe elke dag inspiratie op en volg DagjeWeg.NL op Facebook!

Zomer in je bol

Met nog dagen vol zon in het vooruitzicht is de zomervakantie dan echt begonnen! Zwemmen, barbecueën of een dagje naar het strand? DagjeWeg.NL weet de leukste plekjes te vinden.

Breng je spaarpot naar het GeldMuseum

Deze zomer staat het GeldMuseum in het teken van sparen. Tussen 20 juli en 1 september mag jouw spaarvarken, -kip of -koe logeren in het GeldMuseum. Hij staat dan in een tentoonstelling en maakt bovendien kans om eens goed te worden 'vetgemest' met 100 euro! Doe mee en breng je spaarpot!

Spaarpot

Gratis culturele uitjes

De AVRO is jarig en viert dat door culturele uitjes weg te geven! Gratis genieten van een concert, expositie of andere bijzondere activiteit. Bel 0800-1923 en hoor welke tickets nu beschikbaar zijn. Misschien bezoek je binnenkort het Concertgebouw, beklim je de Domtoren of ontdek je meer over ons koningshuis bij Paleis Soestdijk.

Kies uitje

Mogen wij uw cabrio zijn?

Spring in de GoereeBus van Arriva. We brengen u naar strand, attractie, camping en vakantiepark. Kids tot en met 11 jaar reizen gratis. Kijk op arriva.nl/zuid-holland.

Goede reis!

Dagje uit dit weekend

Heerlijk! Dit weekend is eentje waarvan we dromen in de koude wintermaanden. En wat gaan we doen met dit zonnetje? Dat lees je natuurlijk in de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Weekend

Zomerse tips

Een zomerse dag optimaal benutten? Kies dan een van deze zonnige uitjes. Chillen op het strand van Fun Valley Maastricht, met een zeilboot eropuit of suppen op de golven. En als de avond valt is de zonsondergang het mooiste op het Friese Wad. Geniet van de zomer!

Fun Valley Maastricht

Zeilen langs Volendam en Marken

Glijden over golven met een Stand Up Paddle

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Fun Valley Maastricht Zeilen langs Volendam en Marken Glijden over golven met een Stand Up Paddle Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad
 

Laatst gewijzigd: 2013-07-19 15:01:56 · Gepubliceerd: 19 juli 2013 - 242