Zomer met De Krabbenfoor

Dagje uit in Bergen op Zoom |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Jaarmarkt met Pasar Malam in Bergen op Zoom

25 juli 2013 Toerisme Bergen op Zoom, Noord-Brabant Bergen op Zoom viert de zomer uitbundig met de jaarlijkse Krabbenfoor. De wát? De Krabbenfoor is een jaarmarkt met braderie en veel live muziek. Op een terrasje, met een drankje in de hand, is dit een gezellig evenement voor het hele gezin.

De Krabbenfoor weet ieder jaar 150.000 mensen naar het mooie stadje Bergen op Zoom te trekken. Ze komen af op de gezellige drukte, de live muziek en de Pasar Malam. Donderdag start het festijn met een muziekspektakel op de Grote Markt en ook op het Beursplein treden artiesten op. Alle dagen van de Krabbenfoor brengen artiesten live hun muziek ten gehore op de twee podia.

Tip: bekijk het complete programma van de Krabbenfoor voor de openingstijden van de markten.

Pasar Malam

Een terugkerend onderdeel van De Krabbenfoor is de Pasar Malam. Op deze markt is van alles te vinden wat met de Indonesische of Indische cultuur te maken heeft. Er zijn kraampjes met lekker eten, maar ook met mooie kleden en fijne koopjes. Leuk om eens op het gemak over heen te struinen. Muziek- en dansgroepen luisteren het geheel gedurende De Krabbenfoor op.

Markt en braderie

Bij de Krabbenfoor hoort ook een enorme braderie, met honderden kraampjes. Niemand gaat met lege handen naar huis, want voor iedere portemonnee wacht hier een aantrekkelijk geprijsd hebbedingetje. Ook op de curiosamarkt ligt van allerlei moois te wachten. Toch de hand op de knip houden? Geniet dan met gesloten beurs van het straattheater.

Bezoekersinformatie

De Krabbenfoor 2013.
Van 25 tot en met 27 juli 2013.

Laatst gewijzigd: 2013-07-25 15:18:30 · Gepubliceerd: 2013-07-22 16:25:40 - 742