Laat je het water in lanceren!

Waterplezier |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Neem een verfrissende duik in Tilburg

24 juli 2013 Sport Tilburg, Noord-Brabant Met deze temperaturen móét je haast wel de verkoeling van het water opzoeken om het uit te houden. Je kunt een willekeurig zwembad, meer of strand in plonsen, maar bij Waterjump in Tilburg wordt een verfrissende duik pas écht leuk. Daar laat je je met behulp van een gigantisch kussen het water in schieten!

Bij Waterjump in de Tilburgse Piushaven siert een enorm luchtkussen het water. Al snel wordt duidelijk waar het gevaarte voor dient. Zodra aan de ene kant een aantal mensen het luchtkussen op springt, wordt aan de andere kant iemand met helm en zwemvest de haven in geslingerd. Dankzij de vijf meter hoge lanceertoren zweeft de gelanceerde eerst luttele seconden door de lucht om vervolgens in het verfrissende water te landen. Is het niet zo warm of wil je het water op een andere manier verkennen? Dan kun je je ook opsluiten in de gigantische aquabubble om vervolgens over het water te lopen.

Zandstrand

Maar er is meer te doen in de Piushaven. Sinds vorig jaar is hier een 1800 meter lang zandstrand inclusief cocktailbar, een openluchtpodium, beachvolleybalveld en paviljoen. Na een heerlijke dag in en rondom het water kunnen bezoekers hier een vleespakket kopen om het ter plekke te bereiden op de barbecue. Ook zijn er deze zomer cocktailcursussen, yogalessen, feestjes, kampvuurverhalen en andere activiteiten.

Praktisch

Waterjump is in de maanden juni, juli en augustus iedere dag geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur). Een uur springen kost €7,50 en is inclusief gebruik van helm en zwemvest. Bezoekers mogen gratis gebruik maken van de aquabubble.

Een dagje waterplezier valt perfect te combineren met bijvoorbeeld de Tilburgse Kermis. Ontdek wat Tilburg nog meer te bieden heeft.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-07-30 09:04:17 · Gepubliceerd: 2013-07-23 10:23:16 - 901