1

Top 3 attractieparken

De beste pretparken in Nederland

Attractieparken in Nederland Redactioneel door

archief oud artikel 26 mei 2014 Toerisme De adrenaline giert door je lijf. Gillend vlieg je naar ongekende hoogten en onverwachte dalen. Een dagje uit naar het pretpark is altijd leuk! Maar welk park is nu écht een bezoekje waard? Dit zijn volgens de bezoekers van DagjeWeg.NL de beste pretparken in Nederland.

1. Drouwenerzand Attractiepark



DROUWEN, Drenthe - Dat pretpark Drouwenerzand goed scoort onder de bezoekers van DagjeWeg.NL, blijkt wel uit de vele opgetogen reacties. "Mijn dochter wilde er het liefst wonen", vertelt Nicoline. "De komende jaren zien ze ons zeker terug! Het is een geweldig park, heel deskundig en vriendelijk personeel, heel leuk met kinderen. Het eten smaakt echt heel goed en alles is onbeperkt. We hebben in het hotel gelogeerd en ook dat was helemaal geweldig." Nicole is niet de enige die er zo over denkt: "Dit park is het allerleukste, mooiste, kindvriendelijke park dat het Noorden rijk is. Echt top!" Zegt D. Kamst. Kenmerkend voor veel bezoekers is de tevredenheid over de prijs-kwaliteitverhouding. Averesch: "Goed all-in-clusief arrangement, voor elke leeftijd wat, geen geld!" "Wat je allemaal voor die prijs krijgt, dat maak je op geen enkel park mee. In één woord: super!" Vindt Scholten.

Drouwenerzand: leuk voor jong en oud met onbeperkt eten!

2. De Efteling



KAATSHEUVEL, Noord-Brabant - Het grootste en populairste themapark van de Benelux is De Efteling, de gevestigde orde onder de daguitstapjes. "De Efteling blijft voor mij het mooiste pretpark van Nederland", vertelt C. van Bragt. "Voor elk wat wils! Echt een familiepretpark voor jong en oud." "Zoveel attracties, zoveel te zien en te doen", vindt I.G.P. Klerkx. "Ook met minder mooi weer is er nog genoeg te beleven in overdekte attracties. Zeker een aanrader!" Ook niet geheel onbelangrijk: in het pretpark zijn genoeg voorzieningen voor kinderen en gehandicapte bezoekers. "In De Efteling is alles goed geregeld", licht H.A.M. Jacobs toe. "De medewerkers zijn vriendelijk en het is mooi onderhouden. Overal klinken mooie liederen en de sfeer is erg gemoedelijk en vrolijk." Hij vindt het park een jaarlijks bezoekje waard: "Ik mag dan echt weer even kind zijn!"

3. Attractiepark Toverland



SEVENUM, Limburg - Attractiepark Toverland is "ontzettend leuk!" zegt een aantal Gelderlanders. Ze geven het park een 9: "Attracties voor jong en oud. Troy is geweldig, één lange adrenalinekick. Boosterbikes is ook super en de vrije val met bootje is top. Vrijwel geen wachttijden." Teunissen sluit zich daarbij aan: "Toverland is een enorm leuk park. (...) Genoeg spanning voor jong en oud. Bij regenachtige dagen, maar ook bij prachtig weer. We hebben gelijk een jaarkaart gekocht en komen zeker terug!"

Parken die ook goed scoren:

Attractieparken in de buurt:

Laatst gewijzigd: 2014-05-28 09:26:03 · Gepubliceerd: 26 mei 2014 - 32074