Diner en drankje voor het goede doel

Maastricht gaat Aan Tafel!

Dagje uit in Maastricht Nieuws door

archief oud artikel 9 augustus 2013 Opmerkelijk Maastricht, Limburg Lekker eten is de komende week niet duur in Maastricht. En, met een avondje uit eten geef je ook een maaltijd aan een kind in een derdewereldland. Vier de zomereditie van Maastricht Aan Tafel en eet voor het goede doel. Tip: blijf nog even hangen aan de bar...

Maastricht aan Tafel is een initiatief van verschillende restaurants in de Limburgse hoofdstad. Allemaal bieden ze van 4 tot en met 18 augustus een driegangenmenu aan voor € 25,20. Twintig eurocent van iedere maaltijd gaat naar het goede doel Fill the Cup. Hiervan krijgt een kind in een derdewereldland een hele schoolmaaltijd voor. De deelnemende restaurants presenteren allemaal een eigen menu, dus er zit vast iets lekkers voor je tussen. Een kleine selectie van de restaurants:

Maastricht aan de Bar

Niet alleen restaurants doen mee voor het goede doel, ook een zestal cafés doet een bijdrage voor het goede doel. Zij zetten voor € 10,20 een aperitiefje/drankje en een tapas voor twee personen op tafel. Ook van dit bedrag gaat twintig eurocent naar Fill the Cup.

Culinaire activiteiten

En dan houdt het culinaire feestje in Maastricht nog niet op! In de Bisschopsmolen geeft de bakker workshops vlaaien bakken. Voor iedereen die wil leren om een echte Limburgse vlaai te maken. En natuurlijk mag iedere deelnemer zijn of haar baksel mee naar huis nemen om zelf op te peuzelen. Meld je meteen aan voor de workshop!

Laatst gewijzigd: 2013-08-09 09:08:03 · Gepubliceerd: 9 augustus 2013 - 276