Lumido zorgt voor een lichtspektakel in het donker

Romantisch avondje tijdens Lumido Nieuws door

archief oud artikel 31 augustus 2013 Apeldoorn, Gelderland Op 31 augustus is lichtspektakel Lumido in Apeldoorn nog leuker dan anders. De Nederlandse concertpianist Wibi Soerjadi komt deze avond langs.

Op een drijvend podium, midden op de bosvijver, geeft Wibi Soerjadi een optreden op de vleugel, zoals alleen hij dat kan. Dit klassieke optreden is bedoeld als grande finale, maar inmiddels is er ook nog een extra weekend ingepland. Ook volgend weekend, 6 en 7 september, kun je nog genieten van het schouwspel met lichten in de nacht.

Tijdens Lumido kun je ook genieten van een wandeling door het nachtelijke park of een gondeltochtje. Op en top romantiek! Het hele park baadt in zacht gekleurde lichten, die een heel andere kijk geven op het park en de natuur. Er is sfeervolle muziek te horen en vanaf de uitkijktoren heb je zicht op Apeldoorn by night. Nog niet romantisch genoeg? Er is een liefdestunnel die verlicht is met blacklight. Kom het zelf beleven in park Berg en Bos in Apeldoorn.

Lumido
Park Berg en Bos, Apeldoorn
Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.
Geopend vanaf 20:30 uur. Er wordt aangeraden om pas na 21:30 uur te komen, omdat Lumido het mooiste is in het donker.
Entree: normaal gesproken 5,00 euro.
Voor de finale-avond (31 augustus) wordt in de online voorverkoop 15,00 euro gevraagd voor een zitplaats en 10,00 euro voor een staplaats. Aan de kassa (indien nog beschikbaar) 5,00 euro duurder.

Bestel kaarten voor een gegarandeerd toegangsbewijs.

Laatst gewijzigd: 2013-08-29 16:30:05 · Gepubliceerd: 31 augustus 2013 - 3216