Circusje spelen op het Muiderslot

Het Muiderslot |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kinderen worden echte circusartiesten tijdens de spannende workshops

1 september 2013 Toerisme Muiden, Noord-Holland De zomervakantie zit er bijna op, ook op het Muiderslot. Maar de laatste dagen gaan hier niet ongemerkt voorbij! Het Muiderslot nodigde circusartiesten uit om iedereen te fijne kneepjes van het circusvak te leren. Of dat nu fietsen op één wiel is of balanceren op een grote bal!

Circus Kristal nodigt alle kinderen op het Muiderslot uit om mee te doen met de verschillende circusacts. Het complete terrein ziet er het weekend uit als een circusschool. En natuurlijk kan een grote piste niet ontbreken! Hier mogen de kinderen hun geleerde kunsten aan een hooggeëerd publiek vertonen. Om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Is het circus niets voor jou? Dan zijn er leuke speurtochten te koop bij de kassa. En ook de valkenier is op het terrein aanwezig met roofvogels.

Kastelen in Nederland

Tijdens een vakantie in het buitenland kan een bezoekje aan een kasteel of een ander historisch bouwwerk niet ontbreken. Maar ook in ons eigen land is op dat gebied allerlei moois te ontdekken. Het grootste kasteel is Kasteel De Haar. Op dit echte sprookjeskasteel dwalen bezoekers door de prachtig ingerichte vertrekken vol weelde.

Een goed bewaard geheim is Kasteel Het Nijenhuis, net buiten Zwolle. Dit kasteel is één van de locaties van Museum De Fundatie. Rond het kasteel is een prachtige beeldentuin aangelegd en binnen zorgt het museum voor regelmatig wisselende tentoonstellingen.

Laatst gewijzigd: 2013-08-29 15:31:40 · Gepubliceerd: 2013-08-29 12:34:59 - 85