Wat zou jij doen met 1 miljoen?

Red het GeldMuseum!

Red het GeldMuseum! Vul de Kinder Miljoenennota in en word minister van Financiën. Redactioneel door

archief oud artikel 2 september 2013 Cultuur Utrecht, Utrecht Wat zou jij doen met 1 miljoen? Hoe zou jij de Miljoenennota invullen? Neem plaats op de stoel van de minister van Financiën, vul de Miljoenennota in en red het GeldMuseum! Wie weet win je dan wel je eigen miljoenenkoffertje...

Red het GeldMuseum! Het gaat al jaren niet zo goed met de Nederlandse economie en daarom wordt er flink gesneden. Bezuinigen, bezuinigen en nog eens bezuinigen.. maar geld moet rollen! Het GeldMuseum komt ongeveer één miljoen euro tekort. Een klein bedrag op de miljoenenbegroting, maar toch krijgt het museum in 2014 geen geld meer van de regering. Daarom moet het museum dicht. Maar dat laten we niet gebeuren!

Wat vind jij het leukste plekje in het GeldMuseum? Laat het ons weten en mail de redactie! Wie weet krijg je dan de hoofdrol in het volgende artikel..
Win een miljoenenkoffertje vol leuke dagjes weg!

Word minister van Financiën

Gelukkig is het bijna Prinsjesdag. Vul zelf de Miljoenennota in en red het GeldMuseum! Want er valt toch vast wel íets te schuiven? Er is toch wel één manier om een miljoen over te houden? Word snel minister van Financiën en win een miljoenenkoffertje vol dagjes weg.

Op naar Den Haag!

Meer over het GeldMuseum:

Laatst gewijzigd: 2013-09-17 09:25:18 · Gepubliceerd: 2 september 2013 - 400