1

Dagje uit? Neem één van onze kortingsbonnen mee!

Al die bezuinigingen... Hier vind je korting voor een goedkoper uitstapje

Tip: Kortingsbonnen voor een goedkoper dagje uit Redactioneel door

archief oud artikel 17 september 2013 Toerisme De troonrede staat bol van de bezuinigingen en dat merkt iedereen in zijn portemonnee. Toch er tussenuit? Wie slim is, bespaart op zijn uitstapje met de kortingsbonnen van DagjeWeg.NL. Hier vind je leuke uitstapjes die nog leuker worden door de korting die je krijgt!

Oude Ambachten & Speelgoedmuseum

Terug in de tijd in het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum in Terschuur. Hier ontdek je tot je grote vreugde speelgoed van toen en lang vergeten ambachten uit de tijd van je grootvader. Heerlijk om tussen rond te struinen voor volwassenen, maar ook kinderen vermaken zich hier met een speurtocht en bij het spreekuur van de poppendokter.

Download hier de kortingsbon voor het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum en ontvang 10% korting op de toegangsprijs.

Reptielenhuis De Aarde

Wandel tussen slangen, hagedissen en krokodillen! Of nog spannender: houd een slang vast of raak één van de schildpadden aan! Dat kan allemaal in Reptielenhuis De Aarde in Breda. Het voelt hier alsof je een tropische jungle binnenkomt, want het is hier altijd lekker warm en de reptielen wonen in hun eigen leefomgeving. Overal waar je kijkt zie je tropische planten en natuurlijk de reptielen en amfibieën! Ideaal dus voor een herfstig dagje weg.

Download hier de kortingsbon voor Reptielenhuis De Aarde en ontvang een euro korting op de entree.

Sneeuwattractiepark Rucphen

Alvast zin om je skills op ski's of het snowboard te laten zien of te oefenen voor een komende wintersportvakantie? Je kunt nu heel voordelig naar Sneeuwattractiepark Rucphen in Rucphen voor een winters dagje sportplezier. Ook als je helemaal geen ervaring hebt, beleef je een leuke dag in de ijskoude wereld van Skidôme. Er is een beginnershelling, maar ook een blauwe, rode en zwarte piste. Leuk voor een origineel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Download hier de kortingsbon voor Sneeuwattractiepark Rucphen en ontvang 13,00 euro korting op een dagpas!

House of Bols - Cocktail & Genever Experience

Ontdek een prikkelende wereld van smaak bij House of Bols in Amsterdam. Lucas Bols is het oudste gedestilleerde merk jenever van Nederland. Er valt hier niet alleen veel te proeven, maar ook je andere zintuigen worden gestreeld, door de lichteffecten en het strakke design. Stel zelf een cocktail samen met een handig smaakdiagram en het drankje wordt ter plekke bereid door één van de handige barmannen.

Download hier een kortingsbon voor House of Bols en ontvang 15% korting op de Cocktail en Genever Experience.

Laatst gewijzigd: 2013-09-17 13:28:54 · Gepubliceerd: 17 september 2013 - 1145