1

Hoera, het is herfst! - Nieuwsbrief

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 19 september 2013 Toerisme De temperaturen dalen, maar de herfst brengt veel gezelligheid met zich mee! Heb je al plannen voor de herfstvakantie?

Hoera, de herfst komt eraan!

De temperaturen dalen en de dagen worden korter. Niet getreurd! De herfst brengt veel gezelligheid met zich mee. Een seizoen bij uitstek om er lekker op uit te trekken en te genieten van de natuur. En wat dacht je van de komende herfstvakantie? Maak nu alvast plannen voor de leukste uitstapjes!

Help mee en red het GeldMuseum

Bezuinigen en nog eens bezuinigen. Het GeldMuseum komt één miljoen euro tekort. Een klein bedrag op de begroting, maar toch moet het museum dicht. Dat kan toch niet... Vul de Kindermiljoenennota in en help het GeldMuseum!

GeldMuseum

Stem en win een molenweekend

Stem op jouw favoriete molenproject bij de BankGiro Loterij Molenprijs 2013. Door te stemmen doneer je direct één euro aan deze molen en maak je zelf kans op een weekendverblijf op een molen voor acht personen.

Molenprijs

Romantisch: samen slapen in het stro

De regen tikt tegen de ramen en de agenda's stromen vol met werkzaamheden en sociale verplichtingen. Toe aan een opkikker? Ga een romantisch weekendje weg en logeer bij de boer! Kruip lekker weg in het stro!

Stro

Bezuinigingen? Dagje uit met korting!

De troonrede staat bol van de bezuinigingen en dat merkt iedereen in zijn portemonnee. Toch er tussenuit? Wie slim is, bespaart op zijn uitstapje met de kortingsbonnen van DagjeWeg.NL. Hier vind je leuke uitstapjes die nog leuker worden door de korting die je krijgt!

Korting

Trek er op uit dit weekend met onderstaande tips

Herfstige pret: help aardappels rooien!

Actief dagje op het strand vol adrenaline!

Onontdekt pareltje onder de kinderparken

Ervaar vrijheid op een bijzondere plek

Herfstige pret: help aardappels rooien! Actief dagje op het strand vol adrenaline! Onontdekt pareltje onder de kinderparken Ervaar vrijheid op een bijzondere plek

Laatst gewijzigd: 2013-09-19 17:46:51 · Gepubliceerd: 19 september 2013 - 169