1

Voorjaarsvakantie met de kids

Eropuit in de krokusvakantie

Dagje weg in de voorjaarsvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 24 februari 2014 Toerisme Vier de krokusvakantie en ga er lekker op uit met de kinderen. Reis door de tijd met de stoomtram, verkleed je als ridder of jonkvrouw en maak je eigen animatiefilm. De voorjaarsvakantie 2014 heeft voor ieder wat wils!

Maak je eigen animatiefilm bij Beeld en Geluid

Ben je dol op animatie? Kom dan snel naar Beeld en Geluid en maak je eigen animatiefilm in de krokusvakantie! Iedereen kent Nijntje en Buurman & Buurman. Knutsel je eigen helden in elkaar in de koninklijke setting van Beeld en Geluid en wek ze tot leven met de zogenaamde stop-motion techniek! Natuurlijk word je een handje geholpen. Is de film af? Leer dan hoe het 'heurt' en ga koninklijk dineren.

Kijk voor meer leuke kinderactiviteiten tijdens de voorjaarsvakantie op de DagjeWeg.NL UIT-agenda.
Maak je eigen animatiefilm, ga op reis met de tram of word een echte ridder

Alle ridders en jonkvrouwen verzamelen!

Ridders en jonkvrouwen verzamelen zich van 15 februari tot en met 2 maart voor de poorten van het Muiderslot. Iedere verklede ridder en jonkvrouw krijgt gratis toegang tot het kasteel om zo de Europese top bij te kunnen wonen. De activiteiten op de onneembare vesting zijn in 2014 gekleurd met een Europese teint. De banden van het kasteel met andere Europese topkastelen staan dit jaar centraal.. Reden te meer om snel je schatkist in te duiken en op zoek te gaan naar je ridderlijke kleding!

Op avontuur met de stoomtram

Ga op ontdekkingstocht met Museumstoomtram Hoorn-Medemblik! Rij van 23 tot 28 februari mee met de stoomtreim en kruip in de huid van de machinisten. Steek de handen uit de mouwen en laat de tram rijden door kolen te stoken. Ook moeten de goederen in de tram geladen worden en sorteer de post in het postrijtuig. Verkleed je als Ot en Sien, help de seinhuiswachter bij het bedienen van de wissel en beleef spannende avonturen met de verhalenverteller.

Data voorjaarsvakantie 2014:

Regio Zuid: 15 februari tot en met 23 februari 2014
Regio Noord: 22 februari tot en met 2 maart 2014
Regio Midden: 15 februari tot en met 23 februari 2014

Laatst gewijzigd: 2014-02-26 13:57:26 · Gepubliceerd: 24 februari 2014 - 7815