1

Romantische herfsttips

Eropuit met je partner

Meer ideeën voor romantische uitjes Redactioneel door

archief oud artikel 30 september 2013 Toerisme De zon schijnt zachtjes door de bomen, de bomen zijn bedekt met een kleurrijk bladerdek en je lief staat aan je zijde. De herfst leent zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. Geniet van elkaars aanwezigheid tijdens een heerlijk herfstig dagje uit!

Romantisch boemelen

Trotseer het herfstweer en rij met een 2CV de toekomst tegemoet. De voorpret begint al bij het uitstippelen van een mooie route. Blijf in de nostalgische sferen en pak er een kaart bij. Plan dan genoeg tussenstops in, zodat je elkaar af en toe diep in de ogen kunt kijken. Toer door het Gooi, de Veluwe of de Betuwe. Of maak er een romantische tweedaagse van en verblijf een nachtje in het charmante Amersfoort!

Toeren in een 2CV, dineren bij kaarslicht of een spannend avondje circus

Sprookjesachtige herfstwandeling

In de herfst schittert Neerlands' natuurschoon in al zijn glorie. Geniet van de prachtige bossen, de kleurige heide en het stralende herfstweer. Ga de natuur in! Maak een stevige herfstwandeling of huur een fiets. Neem vooral een picknickmand en een thermoskan koffie mee. Niets romantischer dan picknicken op een kleurrijk bladerdek!

Tip! Ga naar Nationaal Park Dwingelderveld. Bij Fietsverhuur Reiber Rijwielen huur je goede fietsen voor een redelijke prijs. Een picknickmand achterop en genieten maar! Sluit de dag af met een heerlijke dikke pannenkoek bij Pannenkoekenrestaurant De Bospub.

Liefde met acrobatische sprongen

Voor de één jeugdsentiment, voor de ander spanning en sensatie. Hoe dan ook, een uitstapje naar het circus staat altijd garant voor een vermakelijke avond. Kruip lekker tegen elkaar aan en laat je versteld staan door de acrobatische sprongen, de clowns die alles uit de kast halen en de gemoedelijke sfeer die de big band creëert. Combineer de avond met een lekker etentje en het romantische avondje is compleet.

Romantiek in the picture

Stap in de wereld van Marilyn Monroe en Joe DiMaggio en bezegel de liefde in stijl. Ga als Hollywoodkoppel op de foto! Met de hoeden, pruiken, sieraden en sigarettenpijpjes en bijbehorende kleding herken je elkaar in de wereld van glitter en glamour haast niet meer terug. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken voor een stijlvolle foto. De verkleedpartij garandeert dolle pret en je krijgt twee foto's digitaal toegestuurd, zodat je er later nog eens met een glimlach op terug kunt kijken.

Idyllisch dineren

Ontdek samen de binnenstad van onze hoofdstad bij Walking Dinner Amsterdam. Voor iedere gang wandel je naar een ander etablissement. Onderweg van het ene naar het andere restaurant tovert de gids prachtige verhalen en anekdotes uit zijn hoge hoed. De wandeling gaat langs de grachten en door de straatjes. De romantiek wordt opnieuw uitgevonden. Da's weer eens iets anders dan een etentje bij kaarslicht! Ook in andere steden van ons land is een Walking Dinner mogelijk:

Meer ideeën:

  • Meer van de stoere uitstapjes? Kies dan voor een romance in sneltreinvaart en ga mountainbiken!
  • Of kom van die roze wolk en stap met beide voeten op de grond. Met blote voeten, welteverstaan. Het Blotevoetenpark is tot 27 oktober geopend.

Het romantische uitstapje uitbreiden met een overnachting? DagjeWeg.NL heeft genoeg ideeën voor een romantisch weekendje weg. Logeer bijvoorbeeld bij de boer en slaap in het stro!

Laatst gewijzigd: 2013-10-23 14:22:18 · Gepubliceerd: 30 september 2013 - 5579