Laatste week voor Russia XXI

Hedendaagse Russische beeldhouwkunst tot 27 oktober te bezoeken

Russia XXI Nieuws door

archief oud artikel 21 oktober 2013 Cultuur Scheveningen, Zuid-Holland Laat je inspireren en vergaap je aan de rijke verscheidenheid van sculpturen, installaties en ander ruimtelijk werk. Bezoek Russia XXI nu het nog kan! De tentoonstelling gaat haar laatste week in. En hoewel het Nederland-Ruslandjaar niet helemaal soepeltjes verloopt, is dat natuurlijk geen reden om de unieke beeldhouwkunst van onze Russische vrienden over te slaan.

Maak kennis met Russiche kunstzinnigheid en bezoek Russia XXI in Museum Beelden aan Zee. Tot zondag 27 oktober ontmoet je hier een grote verzameling hedendaagse Russische sculpturen.

Maak kennis

Jong talent en gevestigde namen wisselen elkaar af bij Russia XXI. Proef uit de kunst de hevigheid van de ideologische en maatschappelijke discussies in Rusland. Russische kunstenaars spelen een belangrijke rol in de moderne beeldhouwkunst. Zowel de kunst als de ontwikkelingen in de Russische kunstwereld zijn in Nederland vrij onbekend. Russia XXI is een mooie aanleiding om daar verandering in te brengen.

Ga een dagje naar het museum en kijk hier voor actuele tentoonstellingen in de herfstvakantie.

Laatst gewijzigd: 2013-10-21 10:18:43 · Gepubliceerd: 21 oktober 2013 - 327