1

Duurzame inspiratie voor een kostelijk dagje uit

Nieuwsbrief week 44

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 1 november 2013 Toerisme De maand van inspiratie is toch wel november. Laat je inspireren voor de feestdagen, heerlijke dagen uit en duurzame uitstapjes.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win 3 sessies indoor skydiven!

Duurzame inspiratie voor een kostelijk dagje uit

Zin in een leuk uitstapje, maar wel met aandacht voor natuur en duurzaamheid? DagjeWeg.NL zet op een rijtje waar je met een gerust hart kunt eten, spelen en vakantie vieren. Dubbel genieten dus. Beleef een duurzaam dagje uit!

Tips voor een heerlijk weekend

Het is weekend! DagjeWeg.NL deelt graag de leukste uitjes. Zo staat Brussel letterlijk in de spotlights, opent Het Zeeuws Archief de deuren van ondergrondse schatkamers en zie je ze vliegen op de sterrenkijkavond van GeoFort.

Eropuit!

Geniet van winterse voorpret op de kerstmarkt

De tijd van innemende kerstmannen, lieftallige kerststallen en inspirerende marktkramen is weer aangebroken. Op naar de kerstmarkt! DagjeWeg.NL geeft vijf tips voor de leukste kerstmarkten om vast in de stemming te komen.

Kerstmarkten

Laat je betoveren door een onweerstaanbaar duo

De één speelde in het Witte Huis, de ander speelde met allerlei grote namen. Samen spelen Noé Inui en Vassilis Varvaresos in de Edesche Concertzaal op zaterdag 9 november. Kom ook!

Koop tickets

Kijkje door de bril van Brahms en Busoni

Hoe zien Bach en Händel eruit door de bril van Brahms en Busoni? Meesterpianiste Marina Baranova geeft een andere kijk tijdens een zondagmiddagmatinee in de Edesche Concertzaal op 10 november.

Wees erbij

Meer tips:

Voeg kerstmarkt toe aan de UIT-agenda

IJsplezier in Leisure World

Spannende spellen in de Alblasserwaard

Wil de Echte Rotterdammer opstaan?!

Voeg kerstmarkt toe aan de UIT-agenda IJsplezier in Leisure World Spannende spellen in de Alblasserwaard Wil de Echte Rotterdammer opstaan?!
 

Laatst gewijzigd: 2013-11-01 16:23:27 · Gepubliceerd: 1 november 2013 - 251