1

Geniet van winterwonderland

Nieuwsbrief DagjeWeg.NL week 50

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 13 december 2013 Toerisme Bind de ski's onder, vlieg de piste af en bereid je voor op de wintersport. Geniet van winterwonderland!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win 2x3 heats ijskarten!

Geniet van winterwonderland

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Maak een vliegende start, bereid je vast voor op de wintersport en oefen op een indoor skibaan. Dit jaar geen sneeuwvakantie in verre oorden? Beleef de wintersport in Nederland!

Vier kerstmis met een dagje uit

Als het buikje rond gegeten is en een ieder genoeglijk onderuit hangt, is het tijd om actie te ondernemen. Ontwijk woonboulevard en bioscoop: vier de feestdagen en ga een dagje uit met kerst!

Eropuit met kerst

In wintersferen het weekend door

Geniet van een heerlijk weekend vol winterse uitstapjes. Snuffel rond op gezellige kerstmarkten, proef speciale winterbieren of schaats de Weissenseetoertocht in Biddinghuizen.

Weekend Top 5

Hoor de engelen zingen viermaal d'eer

Dirigent Wilko Brouwers leidt zijn toehoorders rechtstreeks naar een unieke kerstbeleving: "Ik ben een soort stadsgids in een muzikale stad." Vrijdag 20 december is die stad met Quatre Motets pour le Temps de Noël het domein van Francis Poulenc.

Beleef een unieke kerstviering

Familieprogramma in Het Scheepvaartmuseum

Tijdens de kerstvakantie in Het Scheepvaartmuseum beleef je allerlei avonturen! Geniet elke dag vanaf 15:00 uur op een bootbedje van de prachtige sterrenhemel en luister naar spannende verhalen van onder andere Kapitein Zeepok en De Hondenmatroos uit de Gouden Boekjes-serie.

Kom op bezoek in de vakantie!

Meer uittips:

De leukste cadeaus voor de feestdagen

Beleef kerst in het Concertgebouw

Ontdek Sprookjeswinterland

Ga het ijs op en haal de schaatsen uit het vet

De leukste cadeaus voor de feestdagen Beleef kerst in het Concertgebouw Ontdek Sprookjeswinterland Ga het ijs op en haal de schaatsen uit het vet

Laatst gewijzigd: 2013-12-13 16:07:28 · Gepubliceerd: 13 december 2013 - 116