Blijf lekker binnen - Nieuwsbrief

Wat te doen? Redactioneel door

archief oud artikel 10 januari 2014 Toerisme Januari vloog nooit eerder zo snel voorbij als in 2014. Genoeg te doen om de tijd mee te vullen, kijk maar in deze nieuwsbrief!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Winnen! Varen door nachtelijk Amsterdam.

Blijf lekker binnen!

Al is het zacht voor de tijd van het jaar, toch is er buiten weinig te beleven. Geen ijs, geen sneeuw, dus dan binnen maar genieten van de vrije tijd. Kies een gezellige of een energieke activiteit binnenshuis en geniet van het weekend. Wat wordt het: een concert, een museumbezoek of een rondje karten?

Wereldpianiste Sarah Soyeon Kim

Ontmoet een wereldpianiste in de Edesche Concertzaal! Aanstaande zondag speelt Sarah Soyeon Kim op de schitterende vleugel in de intieme concertzaal. Op de Bösendorfer Imperial 290 zal zij Schumanns pianosonate in F en Variaties van Brahms ten gehore brengen. Een concert om ademloos van te genieten. Bestel snel tickets!

Concert

Ah, wat lief!

Wanneer de winter als een koude deken om onze schouders ligt, verwarm dan je hart met liefde. Partners laten de mens nog wel eens in de steek, maar wie zijn er altijd binnen handbereik én aaibaar? Juist, dieren! Laat de tentoonstelling 'Ah, wat lief' nu net over de interactie tussen mens en dier gaan.

Diertjes kijken

Sneller dan het licht op de kartbaan

Met volle snelheid op de bocht af, remmen en dan zo strak mogelijk erdoor. In een kart ontwaakt in iedereen een snelheidsduivel! Voor een stevig blokje om vind je hier de langste kartbanen op een rijtje plus wat handige tips. Lees en stap in voor een nieuw baanrecord!

Karten

Dagje uit dit weekend!

De feestdagen zijn voorbij, er ligt geen sneeuw en het is nog lang geen voorjaar. Toch vliegt de tijd ook nu, als je maar weet waar wat te beleven valt! In Archeon kun je bijvoorbeeld schaatsen, Delft is ook in de winter prachtig en voor de modelspoorfans is er een gaaf evenement in Rijswijk. Fijn weekend!

Weekendtips

Nog meer leuke tips

Vrije Markt Brunssum

Houthakkerszeskamp en andere winteractiviteiten

Groepsuitjes Limburg

Knuffelen met kalfjes

Vrije Markt Brunssum Houthakkerszeskamp en andere winteractiviteiten Groepsuitjes Limburg Knuffelen met kalfjes
 

Laatst gewijzigd: 2014-01-10 15:58:25 · Gepubliceerd: 10 januari 2014 - 97