Happy Valentine's Day!

Vier de liefde met Jan Vayne |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geniet op Valentijnsdag van een romantisch dagje uit voor twee

31 januari 2014 Cultuur Nog even, en het is weer Valentijnsdag! Betuig je hartendief opnieuw de liefde of maak je genegenheid kenbaar aan die stiekeme crush. DagjeWeg.NL geeft tips voor een romantisch dagje uit.

Vier de liefde met Jan Vayne

  • Neem je duifje mee uit en geniet samen van het Valentijnsconcert van Jan Vayne in de Edesche Concertzaal. Vraag een nummer aan en Jan improviseert de sterren van de hemel. Maak het romantisch avondje compleet en geniet vooraf van het driegangendiner bij het knusse Stadscafé Oscar.

Stap in een tijdelijk huwelijksbootje

  • Is de liefde nog pril en lijkt trouwen een beetje te ambitieus? Geen nood, daar is iets op bedacht. Trouw voor één dag en stap slechts tijdelijk in het huwelijksbootje! Niets geen gezeur met scheidingspapieren, gewoon genieten en 'ja' zeggen. Tijdelijk trouwen kan in Amsterdam en Rotterdam, tevens leuke reisbestemmingen voor de huwelijksreis..

Zin om een concert te bezoeken, maar is Ede iets te ver weg? Ook het Concertgebouw Amsterdam viert de liefde!

Werk aan de winkel

  • Heb je moeite om al die gevoelens onder woorden te brengen? Verliefdheid is natuurlijk ook een emotionele rollercoaster. Pak het daarom anders aan, zeg het met chocolade en maak samen een chocoladehart bij de Valentijnworkshop van Dubbel Puur. Of bezegel de liefde op ultieme wijze en smeed jullie eigen relatiering.

Romantiek op wielen

  • Kies een romantisch plekje en geniet in de retro caravan van Miri's High Tea on wheels. Wandel door de bossen bij Lage Vuursche of geniet van de idylle bij een boerderij: de caravan van Miri's High Tea rolt naar iedere gewenste locatie. Binnen wacht de dampende thee. Wat wordt het: een smakelijke ervaring uit grootmoeders tijd of een beleving uit duizend en één nacht met Marokkaanse amandelkoekjes en dadelmuffins?

Lach samen de toekomst tegemoet

  • De binnenstad van Utrecht is op zich al een romantisch decor. Neem je wederhelft mee uiteten bij de Oudegracht en lach daarna samen de toekomst tegemoet bij het cabaret van Paulien Cornelisse. In haar nieuwe show Maar ondertussen houdt Paulien zich bezig met alles wat onbelangrijk lijkt. Ze is extreem bijziend en bekijkt dingen graag van dichtbij, waarbij de gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben - zoals het chagrijnige karakter van de familieparkiet - enigszins geruststelt. De show garandeert een ontspannende bulderlach en daarmee een geslaagde avond.

Heb je een poephekel aan Valentijn? Zit het niet zo mee in de liefde? Geeft niets, het is Valentijnsweekend in het Hofman Café! Drink jezelf moed in bij de elfmans tribute band Jamirovibe uit Breda op donderdag 13 februari en vergeet het opgelopen blauwtje bij de singlesnight op zaterdag 15 februari. Of maak werk van je liefdesleven en ontmoet de liefde van je leven op 14 februari in het Maritiem Museum: bij Zeeman zoekt vrouw zoeken stoere zeebonken naarstig naar een metgezel.

Laatst gewijzigd: 2014-02-10 09:27:56 · Gepubliceerd: 2014-01-13 14:27:34 - 1333