Dagje naar de beurs

De leukste beurzen op een rijtje

Dagje uit vandaag Nieuws door

archief oud artikel 18 januari 2014 Toerisme Ga een dagje naar de beurs! Dit weekend barst het van de inspiratie op velerlei gebied. DagjeWeg.NL zet een aantal beurzen op een rijtje. Wat wordt het: kunstzinnig, creatief of sportief?

De leukste beurzen tot en met zondag 19 januari:

  • De echte paardenliefhebber gaat natuurlijk naar Paard 2014. Op het hippisch evenement in Hardenberg komen verschillende disciplines van de paardensport samen. Bij de unieke shows en demonstraties gaat het hart van iedere paardenfan harder slaan.
  • Maak een portret in 3D op kunstbeurs Realisme Amsterdam. De elfde editie van de beurs voor figuratieve en realistische kunst belooft een interessant dagje uit, waarbij 26 gerenommeerde galerieën werk van hedendaagse kunstenaars tonen.
  • Ga groen bij Go GREEN. In Gorinchem vind je alle milieuvriendelijke en eerlijke producten op het gebied van huis, tuin en vrije tijd. Volg een workshop, geniet van eerlijke delicatessen en kies voor de laatste, groene mode.
  • Zoek de perfecte vakantie en laat je inspireren op de Vakantiebeurs 2014 in Utrecht. Honderden reisleiders en locals geven tips en brengen je op de hoogte van de mooiste reisbestemmingen. Wat wordt het: ontspannen genieten in een tropisch oord of actie en adrenaline in woest gebergte?
  • Plan de grote dag en doe inspiratie op bij de Love and Marriage Beurs in Eindhoven. De mooiste bruidsjurken en kostuums vind je op deze trouwbeurs, evenals de scherpste beursaanbiedingen en de leukste ideeën.
  • Ga aan de slag op het Mega Hobbyfestival in Bleiswijk. Op de negende editie van het festival stellen meer dan driehonderd kramen hun creatieve hobby's ten toon. Bij elkaar wacht hier wel één kilometer hobbypret!
  • Op de Senioren Expo in Veldhoven wacht een complete huishoudbeurs met meer dan honderd stands. Geniet van optredens van senioren orkesten, koren en artiesten en laat je op de hoogte brengen van het laatste nieuws op het gebied van wonen, leven, gezondheid en reizen.

Wat is er nog meer te doen vandaag?

Laatst gewijzigd: 2014-01-20 09:01:04 · Gepubliceerd: 18 januari 2014 - 73