Bereid je voor op de lente bij TuinIdee!

Leve de tuin: alle informatie en inspiratie die je wilt hebben

Groene inspiratie voor een heerlijke tuin Nieuws door
Foto 1. Er valt zoveel te genieten in je eigen tuin! Foto: Sfeerimpressie TuinIdee 2013

archief oud artikel 27 februari 2015 Natuur Den Bosch, Noord-Brabant Bloemen, stijltuinen, exposities en lekkernijen: de lente is al even aanwezig in de Brabanthallen in Den Bosch. TuinIdee geeft je inspiratie voor een prinsheerlijk buitenleven in het groen.

Tuin van je dromen

Een bezoekje aan het tuinevenement TuinIdee zorgt ervoor dat de tuin van je dromen weer een stapje dichterbij komt. Slenter hier op je gemak langs alle tuinstijlen. Romantisch? Duurzaam? Modern of low budget? Ook vind je hier de nieuwste tuinmode en ideeën voor prinsheerlijk buitenleven. Als je wilt wordt er advies op maat gegeven.

Levend en duurzaam

Het hoofdthema is 'Leve de tuin' brengt genoeg inspiratie met zich mee: maak van je tuin een plek waar je je echt kunt terugtrekken en waar je kunt genieten van alle seizoen! Droom weg bij de schitterende voorbeeldtuinen, met ideeën voor elke smaak en elk budget. Er is onder meer een Speltuin voor kinderen, een Plantenproeverij, een FlowerPowertuin en een Lusthof. Bewonder de 1001 planten en accessoires en bezoek de plantendokter om je zieke takken, bollen en wortels te laten onderzoeken. Ook is er een mooie expositie en een vlindertuin.

Advies op maat

Moe van het slenteren? In het Tuinieren.nl-theater kun je presentaties van bekende tuinspecialisten bijwonen. Het Tuinlab biedt advies op maat bij de kraampjes van meer dan 225 exposanten kun je je vergapen aan alle waren. Ook al zin om te gaan schoffelen, te loungen of bollen te planten? Een dagje TuinIdee is een frisse start van de lente!

Praktische informatie

TuinIdee 2015
Van 26 februari tot en met 1 maart 2015, van 10:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdag tot 22:00 uur geopend.
Entree: 16,00 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gratis.
Foto 2. Hoe richt jij je tuin deze lente in? Foto: Sfeerimpressie TuinIdee
Foto 3. Alles op het gebied van heerlijk (en handig) buitenleven. Foto: Sfeerimpressie TuinIdee

Laatst gewijzigd: 2015-02-25 15:40:14 · Gepubliceerd: 27 februari 2015 - 618