Speuren naar lammetjes

Speurtocht Brammetje het Lammetje-Veluwezoom |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Het voorjaar is in zicht!

23 februari 2014 Natuur Rheden, Gelderland Het voorjaar is dichterbij dan je denkt. Bij Natuurmonumenten staan al een lammetjesdagen op het programma. Kinderen ontdekken met een speurkaart de leukste feitjes over schapen. Kom ook naar Nationaal Park Veluwezoom!

Vandaag staat er in Nationaal Park Veluwezoom een lammetjesdag op het programma. De eerste kleine lammetjes van dit jaar laten nog even op zich wachten, maar toch valt er al heel wat te ontdekken over deze dieren. Doe mee aan de speurtocht van Brammetje het lammetje van Natuurmonumenten en ontdek alles over het leven van dit jonge lammetje.

Schaapskooi

Brammetje het Lammetje woont in de schaapskooi dichtbij bezoekerscentrum Veluwezoom. Samen met hem gaan kinderen op ontdekkingstocht rond de schaapskooi. Met een speurkaart spelen ze de leukste schapenspelletjes en leren ze van alles over de hond van de herder, wollige vachten, mekkerende schapen en nog veel meer. Na iedere opdracht wordt op de achterkant van de speurkaart de schaapskudde steeds groter.

Nationaal Park Veluwezoom

Nationaal Park Veluwezoom bestaat uit heide, bos, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond. In het park zijn diverse dieren te zien, zoals wilde zwijnen, dassen, reeën en edelherten.

Laatst gewijzigd: 2014-02-24 09:31:55 · Gepubliceerd: 2014-02-21 17:23:54 - 256