Uit met Pasen: overal paaseieren!

Dagje uit tijdens Pasen |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Eropuit Eerste en Tweede Paasdag

18 april 2014 Toerisme Geniet van het extra lange Paasweekend en ga eropuit met Pasen! De paashaas heeft het er maar druk mee, want hij bezoekt verschillende locaties in ons land. Tussen het stro, op het kasteel en bij verschillende attracties... overal liggen paaseieren verstopt.

Lammetjesdag bij de Boerinn

Op het kasteel, tussen stro en bij attracties: overal liggen paaseieren!

Hoera, zaterdag 19 april en Tweede Paasdag is het lammetjesdag op Boerderij de Boerinn! Midden in het Groene Hart kun je eieren zoeken, boogschieten en kijken hoe de schapen geschoren worden. Aai de lammetjes en ga op avontuur in het boerendoolhof of op de skelterbaan. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Op bezoek bij de paashaas

Het hele paasweekend is de Paashaas op bezoek in Het Land van Jan Klaassen. Vier Pasen bij Jan Klaassen, ga ook op visite bij Jan en Katrijn en geniet van een gezellige boel. De Paashaas verstopt eieren in de speeltuin en iedereen mag helpen zoeken. De gevonden eieren mag je direct opeten... mmm!

Ridders en prinsessen verzamelen!

Ga terug in de tijd, word een echte ridder of prinses en kom paaseieren zoeken op Kasteel Ammersoyen. Duik het taveerne in en schilder je eieren tot kleine kunstwerken. Tijdens de familierondleiding door Kasteel Ammersoyen barst de zoektocht los, want achter spannende luikjes in de ridderzaal en in kleine nisjes heeft de paashaas eieren verstopt. Eieren zoeken is nog nooit zo spannend geweest!

Ook Natuurmonumenten biedt weer allerlei leuke paasactiviteiten. Raap paaseieren in de Oisterwijkse Bossen of geniet van een Paas-high tea en maak een wandeling door Zuid-Kennemerland.

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2014-04-18 12:07:58 · Gepubliceerd: 2014-03-19 09:40:08 - 4673