Schip ahoy! Stap aan boord van Sail Kampen

Bezoek Sail Kampen 2014 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Geniet van imposante schepen en een heerlijk paasweekend

18 april 2014 Toerisme Kampen, Overijssel Proef de nostalgie in de historische Kamper Hanzestad, waar imponerende schepen vervlogen tijden doen herleven. Dweilorkesten en shantykoren lopen af en aan, straatartiesten vertonen hun kunsten en flyboarddemonstraties benemen je de adem. Stap aan boord van één van de vele schepen en kom naar Sail Kampen 2014!

De gezellige stadskern van Kampen staat van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april weer in het teken van Sail Kampen 2014. Het grootste Paasevenement van Nederland viert haar eerste lustrum en dat belooft wat! Bezichtig de Kamper Koggewerf, stap aan boord van één van de prachtige schepen en geniet van een rondvaart. Kijk ook even bij de optredens van komieken, straatartiesten en dweilorkesten en de verschillende licht- en muziekspelen. Voor de avonturiers staan de doldwaze kermisattracties al klaar.

Bekijk de promo van Sail Kampen:

Sail Kampen kreeg al enige bekendheid vanwege een ongelukkig incident bij het interviewen van de burgemeester. Het filmpje, een hoax, haalde zelfs de show van Ellen DeGeneres!

Bekijk de interviewblooper:

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-04-18 12:15:03 · Gepubliceerd: 2014-04-17 14:35:11 - 1173