Naar welke Paasmarkt ga jij op Tweede Paasdag?

De leukste Paasfairs op een rijtje

Wat te doen met Pasen? Nieuws door

archief oud artikel 20 april 2014 Toerisme Nijkerk, Gelderland Zin om eropuit te trekken op Tweede Paasdag? Als je geen zin hebt in overbevolkte meubelboulevards zijn hier een paar tips! Een paar gezellige markten op een rij met boeken, bloemen of zelfs middeleeuwse riddermonniken.

Gooit de regen roet in het eten? Geen nood, er zijn nog veel meer indoor uitstapjes met Pasen. Kijk snel in de UITkalender voor uitstapjes waar je warm van wordt! Of waag je eens aan een museum bij jou in de buurt!

Middeleeuwse Paasmarkt in Duitsland

Vlak over de grens bij Gennep vind je bij Klooster Graefenthal het hele Paasweekend een middeleeuwse Paasmarkt. Beleef op deze unieke locatie de middeleeuwen van 1248. Er zijn veel gasten genodigd: honorabele en strijdvaardige riddermonniken van de Orde der Tempeliers. Zij presenteren zich aan het toekijkende volk. Zoiets heb je nog nooit gezien! Er is een markt met waren en spijzen uit alle windstreken, maar er wordt ook gestreden door ridders te paard.
Middeleeuwse Paasmarkt bij Klooster Graefenthal in Goch-Asperden in Duitsland
Van 19 april 2014 tot en met 21 april 2014 12:00 uur tot 21:00 uur.
Entree: 6,00 euro voor volwassenen, 4,00 euro voor kinderen.

Traditionele Paasmarkt tussen mooie bomen

Goede reden voor een bezoekje aan Den Haag! Tussen de mooie, statige bomen van de laan Lange Voorhout vind je op Paasmaandag tientallen kraampjes met de mooiste spullen: uit moeders en grootmoeders tijd, antiek, boeken, nostalgische Verkadealbums, oude schoolplaten en lekkernijen. Leuk om samen langs deze traditionele Paasmarkt te slenteren, want het wordt heerlijk weer!

Traditionele Paasmarkt in Den Haag
Zaterdag 19 april, zondag 20 april en maandag 21 april 2014, van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: gratis.

Exclusieve boeken en curiosa in Nijkerk

Zoek de rust van boeken op, midden in Nijkerk op Paasmaandag. Er is daar een exclusieve boeken- en curiosamarkt met tientallen kramen met tweedehands boeken en waardevolle spullen. Een heerlijke plek voor boekenwurmen en verzamelaars. Lekker snuffelen tussen de brocante, boeken, curiosa en spulletjes van vroeger. Aan de boekenmarkt doen ook enkele antiquariaten mee, die de betere boekenmarkten in Nederland bezoeken. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!

Boeken- en Curiosamarkt in Nijkerk
Maandag 21 april, van 10:00 uur tot 16:30 uur.
Entree: gratis.

Zeldzaam mooi evenement in Deventer

Benieuwd naar een Zeldzaam Mooi Evenement in Deventer? In de historische binnenstad van Deventer, bij de Fermerie, vindt je op Tweede Paasdag kramen met handgemaakte en zeldzame spulletjes. De Fermerie werd in 1638 gebouwd als hospitaal, maar werd vooral bekend als het buurthuis van het Noordenbergkwartier. Op het Muggenplein ervoor viert diversiteit en kwaliteit van diverse creatieve ondernemers hoogtij. Er is live muziek, theater, demonstraties en nog veel meer.

Zeldzaam Mooi Evenement in Deventer
Tweede Paasdag, van 11:00 uur tot 17:00 uur
Entree: gratis.

Tuin en Lifestyle Fair in Slochteren

Inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, voor binnen en buiten! Dat kan op een gezellige manier, Tweede Paasdag in Slochteren. Daar wordt de Tuin en Lifestyle Fair gehouden op Borg de Fraeylemaborg in Slochteren. Een gezellige lente-activiteit voor het hele gezin: inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, bij tientallen kraampjes binnen en buiten. Overal groen en bloemen, afgewisseld met prachtige woonaccessoires en lifestyleproducten. Er zijn demonstraties bloemschikken. En ondertussen genieten van de prachtige omgeving!

Tuin en Lifestyle Fair op Borg de Fraeylemaborg in Slochteren
Maandag 21 april 2014, van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: 2,50 euro per persoon.

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:10:25 · Gepubliceerd: 2014-04-17 17:49:25 - 8062