Naar Duitsland of Parijs?

Edesche Concertzaal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Muzikale reis in de maand mei

6 mei 2014 Cultuur Ede, Gelderland Een Duits liefdesdrama of Parijse passie. Muziek uit deze bekende vakantielanden klinkt deze maand in de Edesche Concertzaal. Welke cultuur wil je het liefste opsnuiven?

Dramatisch liefdesverhaal

Dramatisch is het liefdesverhaal van Die Schöne Müllerin. Met zijn fenomenale stem trekt bariton Robbert Muuse luisteraars mee in deze tragische liefdesgeschiedenis op donderdag 15 mei. Houdt ze van me of houdt ze niet van me?” De molenaarsknecht wordt gek van verlangen. Zijn liefde voor de molenaarsdochter blijft onbeantwoord en het verhaal eindigt minder zoet dan het begon. Robbert Muuse legt samen met de briljante pianiste Micha Van Weers zijn hart en ziel in dit liefdesverhaal, waar tekst en muziek elkaar versterken en aanvullen.

Bestel tickets voor Die Schöne Müllerin!

Frans vuur

Wereldpianiste Anna Tyshayeva brengt op zaterdag 17 mei de Franse 'joie de vivre' naar Ede, samen met meesterviolist Anar Ibrahimov. Een programma vol Frans vuur: Bonjour Paris! Het duo speelt prachtige stukken van Chopin, Liszt, Franck en Saint-Saëns. Allemaal zijn ze op de één of andere manier verbonden met Frankrijk of de stad Parijs.

Bestel tickets voor Bonjour Paris!

Een avondje uit? Bekijk het concertprogramma van de Edesche Concertzaal.

Laatst gewijzigd: 2014-05-19 12:22:56 · Gepubliceerd: 2014-04-30 21:39:51