1

Wat te doen? Lees de nieuwsbrief!

De leukste evenementen en uitjes

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 8 mei 2014 Toerisme Wat gaan we doen vandaag? Geen vraag meer met de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL! De leukste evenementen en uitjes bijeen.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Winnen: vrijkaarten PIT Veiligheidsexpo in Almere!

DagjeWeg.NL nieuwsbrief week 19

Geen wind of regen houdt je tegen! Twee vrije dagen om leuke dingen te doen, dus profiteer ervan en ga eropuit dit weekend. Waarheen? Dat is geen vraag, maar een weet met deze nieuwsbrief voor je neus. Neem je lieve mama mee op sleeptouw of bezoek met hele gezin een molen of Slot Loevestein.

Ontdek je molen

Ontdek je molen op Nationale Molendag! Ruim 950 molens in heel Nederland zijn speciaal voor jou open. Een dagje weg met het hele gezin en een gratis Molen Doe-boekje voor de kinderen.

Molendag

Ridders en gevangenen op Slot Loevestein

Ontmoet de ridders, gevangenen en soldaten van Slot Loevestein en beleef de knallende opening van 1001 bommen & granaten op zaterdag 10 en zondag 11 mei. Ontdek dat Slot Loevestein een nâg leuker museum is voor kinderen, een ideaal dagje uit voor het gezin!

Feest op Slot Loevestein

Dagje uit dit weekend!

Het is weekend! Geniet van deze dagen met een gezellig uitstapje. Neem je moeder of oma op sleeptouw ter ere van Moederdag of bezoek zomaar één van de leuke activiteiten. Er is genoeg te doen!

Weekendtips

Tips voor Moederdag

Moederdag moet gevierd worden! Kom dit jaar nou niet weer aanzetten met die hangplant of shampoo. Trakteer de liefste moeder van de wereld eens op een leuk uitstapje. Een high tea of samen varen?

Moederdag

Lekker binnen spelen en thee drinken!

Of kies voor een ritje in een Kever Cabrio en een voorproefje op de zomervakantie bij The Beach...

All inclusive binnen- en buitenspeeltuin met klimbos

Bootje varen, theetje drinken in de Theetuin

The Beach: zomers genieten in tropische omgeving

Rijden in een Kever Cabrio

All inclusive binnen- en buitenspeeltuin met klimbos Bootje varen, theetje drinken in de Theetuin The Beach: zomers genieten in tropische omgeving Rijden in een Kever Cabrio
 

Laatst gewijzigd: 2014-05-08 22:25:24 · Gepubliceerd: 8 mei 2014 - 95