1

Belgisch Stripcentrum viert 25e verjaardag

Sluit aan bij de Nederlandstalige rondleiding

Belgisch Stripcentrum bestaat 25 jaar! Nieuws door

archief oud artikel 21 mei 2014 Cultuur Brussel, Brussel Tijdens een Nederlandstalige rondleiding maak je kennis met alle hoogtepunten van het Belgisch Stripcentrum. Ter ere van het 25-jarig bestaan van het museum zijn er allerlei feestelijke activiteiten.

Stripfiguren zijn van zichzelf al vrolijke en kleurrijke wezentjes, maar in het Belgisch Stripcentrum is het dit jaar helemaal feest! Het stripmuseum in Brussel viert haar 25-jarige bestaan en daar horen feestelijke activiteiten bij.

Lievelingsstukken

Sluit woensdag 21 mei bijvoorbeeld aan bij de Nederlandstalige rondleiding, die hoort in de reeks 'De lievelingsstukken van onze specialisten'. In het meer dan vierduizend vierkante meter grote stripmuseum zijn allemaal schatten te vinden waar de specialisten natuurlijk prachtige verhalen bij weten! Ook kun je hier de bekende striphelden in levende lijve ontmoeten! Deze Nederlandstalige rondleiding wordt verzorgd door directeur Willem Degraeve. Vanaf 12:15 uur kun je naar hem en zijn verhalen luisteren. Degraeve reist naar alle uithoeken van de wereld om lezingen te geven over de Belgische stripcultuur. Speciaal voor dit bezoek keert hij terug naar Brussel! Op 24 mei is er een rondleiding in het Engels.

Ben je niet in de buurt van Brussel, maar wil je wel iets van de feestelijkheden opsnuiven? Van 5 tot en met 7 september is er het Stripfeest in Brussel en het grote Feestweekend wordt gehouden op 4 en 5 oktober.
Nederlandstalige rondleiding in het Belgisch Stripmuseum
Woensdag 21 mei, vanaf 12:15 uur.
Entree: 8,00 euro voor de toegang en de rondleiding. Reserveren via visit@cbbd.be.
Bekijk het hele programma op de website van het Belgisch Stripcentrum.

Laatst gewijzigd: 2014-05-19 17:32:30 · Gepubliceerd: 21 mei 2014 - 553