Eet van de straat bij De Smaakboulevard

De Smaakboulevard |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Proef streetfood: gastronomisch eten van de straat!

22 juni 2014 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Bij De Smaakboulevard eet je vandaag letterlijk van de straat. Dit culinaire festival in het Sloterpark staat namelijk helemaal in het teken van streetfood. Doe je smaakpapillen tegoed bij één van de achttien keukens uit de hele wereld. Eet het buikje rond, maak daarna een stevige wandeling bij het wandelprogramma én kom met je favoriete viervoeter langs bij het eerste honden pop-uprestaurant ter wereld!

Het Sloterpark in Amsterdam is zondag 22 juni van 14:00 tot 21:00 uur het decor van een smeltkroes van geuren, klanken en smaken. Ontdek lokale en internationale smaakmakers bij De Smaakboulevard, waar voedsel verheven is tot kunst! Geniet bij maar liefst 35 kraampjes van gerechten uit achttien keukens uit de hele wereld. Maar er is meer. Het eetfestijn heeft niet alleen een culinaire line-up: er wachten ook nog eens twintig optredens van onder andere Hippe Gasten, The Cosmic Carnival en de Brassbands. De kinderen vermaken zich ondertussen bij het kinderprogramma en de viervoeter heeft de tijd van zijn leven in het honden pop-uprestaurant. Uitgegeten? Wandel de calorieën er direct weer af bij het wandelprogramma.

Bekijk de aftermovie van SMKBLVRD 2013:

Houd je van de combinatie actief en culinair? Maak dan snel kennis met culinaire stadswandelingen van WijnSpijs en kom overheerlijk happen om daarna stevig verder te stappen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-06-20 17:27:58 · Gepubliceerd: 2014-06-20 16:44:26 - 294