Stoer dagje uit: op naar de Stunt- en Monster Truck Show!

Bezoek de Stunt- en Monster Truck Show Nieuws door

archief oud artikel 17 augustus 2014 Sport Almere, Flevoland Gierende banden, spectaculaire crashes en adembenemende stunts. Sluit het weekend met gierende banden af en kom naar de Stunt- en Monster Truck Show van Gino Winter en zijn tienkoppige stuntteam!

Laat je de adem benemen en bezoek de sensationele Stunt- en Monster Truck Show in Almere-Poort. Op zondag 17 augustus van 15:00 uur tot 17:00 uur is de Turkijekade het toneel van een groots spektakel. Motoren, quads en auto's doen stunts die je nooit voor mogelijk hield. De gigantische banden van de Monster-Trucks laten een verpletterende indruk achter wanneer zij over sloopauto's walsen alsof het speelgoedauto's zijn.

Bezoekersinformatie:

Frontale crashes, hoge motorsprongen en filmische autoachtervolgingen: de Stunt- en Monster Truck Show duurt 90 tot 120 minuten en staat bol van spannende momenten. Kom je ook naar de live-show? Kaartjes kosten € 15,- voor volwassenen en € 12,- voor kinderen.

Wil je je graag vergapen aan al die spectaculaire stunts, maar ben je verhinderd? Kom dan naar Monster Jam XXL op zaterdag 27 en zondag 28 september in het Arnhemse Gelredome.

Laatst gewijzigd: 2014-08-16 09:05:27 · Gepubliceerd: 17 augustus 2014 - 905