La Table Sfeerbeurs: de kunst van het samenzijn

La Table Sfeerbeurs: Samen zijn en samen genieten |  
Nieuws door

Sfeervolle beurs vol decoratie, food, wijn, sieraden en nog veel meer!

16 juli 2014 Naarden, Noord-Holland Sfeerbeurs La Table barst van de mooie spullen, goede wijn en prachtige sieraden. Doe hier inspiratie op voor je interieur, je tafel, je keuken... De aandacht gaat dit jaar uit naar 'Samen zijn en samen genieten': Gathering!

La Table Sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoeken. Tijdens deze negentiende beurseditie ligt de nadruk op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen en sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. La Table sfeerbeurs brengt dit alles in de imposante Grote Kerk midden in de Vestingstad.

Thema: Gathering

Speciale aandacht gaat dit jaar naar het thema 'Samen zijn en samen genieten' (Gathering) dat door diverse inspirerende deelnemers wordt vertaald in kleurrijke presentaties. Een verweerde nomaden-'look', een combinatie van koper en goud, opvallend gebruik van losse en gestapelde elementen met veel kussens en plaids, intense kleuren die voortkomen uit experimenten. De kunst van het samenzijn op een plek waar kwaliteit en rust centraal staan. Samen aan een tijdloos gedekte eettafel genieten van mooie wijnen en internationale delicatessen.

La Table-prijsvraag op Facebook

Maak kans op een exclusieve workshop en feestelijke lunch in kerstsfeer voor vier personen bij Oogenlust. Like La Table sfeerbeurs op Facebook en plaats een bericht met een omschrijving van uw ultieme kerstworkshop. Dit mag van alles zijn, bijvoorbeeld een klassieke kerstkrans of juist een modern eigentijds kerstarrangement . De winnaar is diegene die de organisatie het meest kan verrassen met zijn of haar creatieve groene idee! Aangeboden door Oogenlust.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. Ontdek hier een ruim aanbod van onder andere pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder–Dochterdag

Om er helemaal een gezellig familie-uitje van te maken, kunnen vrijdag 14 november moeder en dochter gezamenlijk La Table Sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. Dus: samen voor 15,00 euro in plaats van 30,00 euro. Deze actie is alleen geldig op vrijdag 14 november 2014.

Een dagje in ‘t Gooi

Een bezoek aan La Table Sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table Sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerstvoorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en dinerarrangement bij Paul Fagel Arsenaal-restaurants, op loopafstand van de Grote Kerk.

La Table Thematafels

Voor nog meer inspiratie worden verschillende thematafels op La Table gepresenteerd.
  • De hoofdtafel onder de toren van de Grote Kerk wordt dit jaar door Oogenlust verzorgd. Deze thematafel is ondergedompeld in rijke Byzantijnse kerstsferen waarbij diepe warme goud- en robijnrode tinten de boventoon voeren. Iconische afbeeldingen, symbolische tekens zoals kruis- en cirkelvormen en een overvloed aan kaarslicht maken het sfeerplaatje compleet.
  • De Belgische tuinarchitect Vitalis uit Brasschaat (België) toont als thematafel een Bourgondisch stilleven van een zeventiende-eeuwse gedekte buitentafel. Het motto van deze zeer creatieve ontwerper is: ‘Toon mij uw tuin en ik zal zeggen wie U bent’.
  • Een moderne minimalistische thematafel naar het geniale ontwerp van de Italiaanse meubelontwerper Carlo Mollino is samengesteld door Schreuder & Kraan uit Haarlem. Dit ontwerp wordt ook wel “de Vertebre Tafel” genoemd. (Ruggenwervel)
  • De traditionele bont gedekte kersttafel met al haar pracht en praal ontbreekt dit jaar natuurlijk niet op La Table...

Beleef Oogenlust op La Table

Domein Oogenlust uit Eersel staat voor sfeer en beleving in dialoog met de natuur. Een sfeerimpressie van Oogenlust is dit jaar op La Table te zien in de vorm van een thematafel. Oogenlust is gevestigd op domein Oogenlust in Eersel. Midden in een groen belevingslandschap waarin visie en een gevoel voor duurzaamheid aan de basis liggen. Zoals ambachtelijk gebonden boeketten, prachtige natuurlijke creaties en een met zorg samengestelde collectie aan interieurdecoratie en boeken. Een verbazingwekkende en inspirerende ontdekkingsreis waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, dat is Oogenlust!

Alles in de natuur ontwikkelt zich en daarom zal voor de toekomst dit Eersels landschap meegroeien. Domein Oogenlust laat zich het best omschrijven als een plek waarin bloemen, natuur, kunst en interieur hand in hand gaan. Beleef het!

Wat, waar en wanneer

La Table Sfeerbeurs Naarden
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data: Donderdag 13 tot en met zondag 16 november 2014
Openingstijden: donderdag van 10:00 uur tot 18:00 uur; vrijdag van 10:00 uur tot 21.30 uur; zaterdag en Zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur
Entreeprijs: 12,50 euro per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. € 15,-- aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid en gratis shuttleservice.

Laatst gewijzigd: 2014-07-16 11:59:46 · Gepubliceerd: 2014-07-16 11:34:46 - 533