Proef het echte buitenleven op Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoedfair 2014: ervaar het echte buitenleven |  
Nieuws door

20 augustus 2014 Toerisme Beesd, Gelderland Hoera! Heel landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt viert feest, want de Landgoedfair bestaat twintig jaar. Vier het feestje mee en bedwing het Land Rover Defender parcours, zie hoe de herders hun schapen bijeendrijven of geniet van prachtige paardenshows.

Van donderdag 20 augustus tot en met zondag 24 augustus vermaakt jong en oud zich op de Landgoedfair 2014. Dwaal langs brocante, allerlei lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ruim 180 standhouders bieden hun mooiste waren aan!

Ook voor kinderen en stoere papa's

Slenteren langs alle kraampjes is heerlijk, maar het programma van de fair heeft nog veel meer in petto. Van schapendrijven tot jachthonden en van paardenshows tot Shetlandraces: op de Grote Parade zijn de hele dag door spannende demonstraties. Papa laat zich niet kennen op de Stoere Mannenweide, waar hij een lastig parcours aflegt in een Land Rover Defender. En de kinderen raken niet uitgekeken op het Kidsplein. Ze bakken broodjes bij Staatsbosbeheer, gaan op de foto als een heuse boswachter en bedwingen de stormbaan en klimtoren. Speciaal voor de allerstoerste kinderen is er kidspaintball en (elektronisch) kruisboogschieten.

Tip: Ontvang € 3,- korting met de DagjeWeg.NL Kortingsbon!

Laatst gewijzigd: 2014-08-20 14:24:51 · Gepubliceerd: 2014-08-20 13:45:33 - 442