Smullen op het Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK Den Haag |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Muziek en theater omlijsten de gezelligheid en het lekkere eten

8 september 2014 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Heb je al trek? Kom naar TREK! Op dit gratis toegankelijke foodtruck festival lik je de vingers af bij de lekkerste hapjes uit de tientallen mobiele keukentjes. Het Westbroekpark in Den Haag is drie dagen lang de standplaats van deze smakelijke foodtrucks, dus kom een middag of avond langs om te te proeven.

Tientallen mobiele keukentjes, oftewel foodtrucks, vinden hun weg naar het Haagse Westbroekpark. Hier serveren ze vanuit hun trucks drie dagen lang hun heerlijkste producten tijdens het Food Truck Festival TREK. Zo vind je bij Old Scuola de lekkerste pizza, vers uit de oven. En Pasta Joe maakt zijn pasta zelf en bereid het in een handomdraai voor je neus. Voor een smakelijk broodje wip je aan bij De Filostoof, die de broodjes vult met heerlijk geurend stoofvlees. Voor de vegetariërs is er Vleesch noch Visch, heerlijke gerechten zonder vlees. Voor veganisten, flexitariërs, maar ook voor de echte vleeseters die wel eens iets anders willen.

Langer genieten van de hofstad? Boek dan een hotel in Den Haag!

Muziek en theater

Het is een gezellige boel in het Westbroekpark, want behalve met heerlijk eten, vermaken de festivalgangers zich met theater en muziek. Iedereen die zich aan een groot publiek wil presenteren met zijn of haar talent kreeg de kans zich aan te melden voor het festival! Rondom de foodtruck hoor en zie je de selectie van de Burgemeester van TREK.

Een middag of een avond naar TREK! Dat is leuk voor het hele gezin en bovendien gratis!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-09-09 12:21:38 · Gepubliceerd: 2014-09-08 15:28:14 - 1764