Geniet van springlevende romantiek tijdens BredaPhoto

PhotoBreda 2014 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Breda staat weer zeven weken lang in het teken van fotografie

15 september 2014 Cultuur Breda, Noord-Brabant Breda staat bol van de foto's tijdens BredaPhoto. Het thema 'Songs From the Heart' grijpt terug naar de romantiek, in de breedste zin van het woord. Ruim vijftig fotografen waagden zich aan dit thema. Het resultaat hangt in de straten van Breda!

Songs From the Heart

BredaPhoto is een lust voor het oog, met haar tientallen exposities en de mooiste foto's van jong en oud talent. Maar ook snijdt het evenement actuele thema's aan. Het thema is dit jaar 'Songs From the Heart': ga in je eentje of met anderen op zoek naar authenticiteit en oprechtheid. Thema's waar veel mensen zich mee bezig houden, maar die ook de idealen waren ten tijde van de Nieuwe Romantiek. De fotografen die exposeren, hebben alle kanten van de romantiek bekeken: bijvoorbeeld romantische liefde, lifestyle en het begrip als scheldwoord.

Programma BredaPhoto

Naast al het oogstrelende beeld is er nog veel meer te doen: een lezerswedstrijd bijvoorbeeld, boekpresentaties en fotoreviews. Vrijdag 19 september is er een filmprogramma en je kunt op verschillende momenten workshops volgen. Bekijk het hele programma!

Praktische informatie

BredaPhoto 2014
Van 11 september tot en met 26 oktober 2014.
Het festival vindt op diverse locaties van de binnenstad van Breda plaats.
Toegang: gratis. Voor sommige onderdelen kan een toegangsprijs of bijdrage worden gevraagd.

Laatst gewijzigd: 2014-09-15 15:26:35 · Gepubliceerd: 2014-09-11 16:58:47