Ga op expeditie met je familie door een museum

Ga zondag op familie-expeditie in het Drents Museum |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Het Drents Museum zit vol verrassingen

11 oktober 2014 Toerisme Assen, Drenthe Oktober is Kindermaand in het museum! In het Drents Museum kun je daarom elke zondag met je hele familie op expeditie door het museum.

Verrassingen in het museum

Naar het museum met je opa, oma of ouders is natuurlijk al een leuk uitje. Maar het Drents Museum maakt het nog leuker in oktober. Omdat het dan Kindermaand is, kun je hier een actieve en spannende verrassingstocht doen. Een expeditieleider neemt je mee door het mooie museum. Het wordt een reis langs de meest bijzondere museumstukken. Onderweg worden mooie verhalen verteld en je mag zelf ook je fantasie de vrije loop laten. Kun je jouw favoriete schilderij ontdekken? En lukt het om met de hele familie een ingewikkeld raadsel op te lossen?

Praktische informatie

Oktobermaand Kindermaand: Familie-expeditie in het Drents Museum
Zondag 19 en zondag 26 oktober, van 13:00 uur tot 14:00 uur of van 14:30 uur tot 15:30 uur.
Geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zij hebben gratis toegang. (Groot)ouders betalen 12,00 euro.
Meedoen? Meld je eerst bij de Infobalie. Vol = vol!

Activiteiten tijdens Oktober Kindermaand

Natuurlijk besteden nog veel meer musea in Nederland aandacht aan de kindermaand. Bekijk alle activiteiten die in het kader van Oktober Kindermaand worden gehouden: speurtochten, workshops, of haal je diploma als dierverzorger! Zoek iets leuks uit, want in oktober krijgen kinderen alle aandacht in het museum!

Laatst gewijzigd: 2014-10-08 13:05:44 · Gepubliceerd: 2014-10-08 12:17:57 - 507