Ga eens in je eentje uit eten!

Pop-up restaurant Eenmaal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Tafeltjes voor één persoon bij Restaurant Eenmaal

28 november 2014 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Ideaal voor mensen die graag in hun eentje uit eten gaan. Of voor mensen die dat graag eens willen proberen. Restaurant Eenmaal opent voor een weekend haar deuren in Amsterdam. Een eetgelegenheid met eenpersoonstafels!

Uniek concept

Even niks aan je hoofd en in alle rust eten. Dat kan dit weekend in Amsterdam, in Restaurant Eenmaal. Dit unieke concept slaat op verschillende plekken op wereld al aan: er zijn ook pop-up-restaurants in New York en Antwerpen. Er zijn veel mensen die graag in hun eentje uit eten gaan of dat wel eens willen uitproberen. Grijp je kans bij Eenmaal! Hier zijn alleen maar tafeltjes voor één persoon beschikbaar. Hier ben je voor een tijdje afgesloten van al je contacten. Er zijn alleen maar tafeltjes voor één persoon. Je bent je eigen gezelschap.

Data voor Restaurant Eenmaal

Alleen dit weekend kun je genieten van de heerlijke menukaart van Eenmaal. Vrijdag 28 en zondag 30 november wordt er om 13:00 uur een lunch geserveerd, vrijdag 29 november is er om 19:00 uur een diner. Het menu bestaat uit vier gangen, inclusief wijn en een XXL Bloody Mary. Het geheel kost 35,00 euro per persoon. Er is maar een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar, dus neem snel contact op! Of wandel eens langs, het is een bijzonder gezicht! Studio Job zorgt voor een hippe aankleding. Restaurant Eenmaal zit aan de Herengracht 178.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-11-26 15:05:01 · Gepubliceerd: 2014-11-26 14:46:07 - 302