Knal er op los met Christmas Crackers

Airborne Museum Hartenstein |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Gezelligheid en spanning in donkere dagen

23 december 2014 Geschiedenis Oosterbeek, Gelderland Kom naar Airborne Museum 'Hartenstein' en beleef een Cracking Christmas! In de dagen voor kerst maak je je eigen Christmas Cracker die je, net als in Groot Brittanië, op kerstavond thuis laat ontploffen! Volg de Tom en Katja-familieroute door het museum en luister naar de spannende voorleesverhalen van Rob Buiskool.

Knallend de kerstdagen in met een zelfgemaakte cracker

Maak een Christmas Cracker

Kinderen maken in de dagen voor Kerst hun eigen Christmas Cracker. Dat is een papieren koker, gevuld met een raadseltje en confetti. In Groot-Brittannië is het traditie om deze crackers op Kerstavond uit elkaar te trekken. Met een knal vliegt de confetti in het rond en wordt het raadseltje voorgelezen. Weet jij het antwoord op het Airborne-kerstraadsel? Zoek dan maar een cadeautje uit onder de kerstboom.

Luister naar spannende verhalen

In de donkere dagen voor de jaarwisseling vertelt Rob Buiskool, schrijver van de Tom en Katja-avonturenromans, de spannendste verhalen. Kom ook luisteren bij het haardvuur en kruip in de rol van Tom of Katja! Je mag namelijk zelf het einde van het verhaal verzinnen. Hoe loopt het bij jou af? Het echte verhaal vertelt Rob Buiskool na afloop. Na deze spannende ontknoping signeert Rob Buiskool zijn werk.

Praktische informatie

Christmas Crackers maak je op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 december van 12:00 uur tot 16:00 uur. Op maandag 29 en dinsdag 30 december leest Rob Buiskool voor en verzin je zelf je eigen Tom & Katja-verhaal van 14:00 uur tot 15:30 uur. Al deze activiteiten zijn geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar en vinden plaats in de Hall of Fame. Inschrijven is niet nodig en er geldt geen meerprijs.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-12-27 10:04:36 · Gepubliceerd: 2014-12-22 20:40:34 - 278