Volg het flonkerende goud in De Bazaar

Goudsouk in de Bazaar Beverwijk |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Laat je verblinden door licht en glans in de flonkerende Goudsouk

23 maart 2015 Toerisme Beverwijk, Noord-Holland De Bazaar in Beverwijk breekt een goudmijn open. Een fonkelende goudklomp vormt het schitterende middelpunt van de Boulevard. Omringd door licht en glansen brengen twintig juweliers hun producten aan de man in deze splinternieuwe Goudsouk. Laat je verblinden!

Wie over de Boulevard van De Bazaar loopt kan Goudsouk niet missen. De fonkelende goudklomp straalt klasse uit. Niet alleen de buitenkant is imponerend, ook het interieur, een spel van licht en glans, luxueus afgewerkt in donkere kleuren, is prachtig. De vloer is bewerkt met 170 meter LED-verlichting en het plafond is een sterrenhemel met 462 LED lampjes! In deze prachtige omgeving komen de producten van de 20 juweliers in Goudsouk extra mooi uit. Sinds 7 maart 2015 is Goudsouk geopend.

De eerste Goudsouk van Europa!

Hoewel de Goudstraat in hal 34 al ruim 30 jaar bestond, was dit één van de best bewaarde geheimen van De Bazaar. De juweliers van de Goudstraat kregen samen met nieuwe juweliers een eigen locatie: Goudsouk, dat zich met 1500 m2 'de grootste schatkist' van Europa noemt. Dé plek voor aankoop van sieraden van goud, zilver, platina of andere edelmetalen. Edelsmeden zijn klaar om sieraden naar eigen ontwerp op ambachtelijke wijze te maken. Heb je een idee? Laat het hier maken! In Goudsouk kunnen ze ook bestaande of oude sieraden vermaken of repareren, zodat de emotionele waarde ervan behouden blijft. Mooie parels, edelstenen, luxe horloges, een cadeau voor een dierbare of een 'geluk' voor de koper zelf!

Goudsouktocht: win een waardebon

Tot en met 29 maart kun je meedoen met de Goudsouktocht. Bij het goed invullen van de vragen maken deelnemers kans op een waardebon van € 100,-, € 75,- en € 50,-, te besteden bij de juweliers in Goudsouk.

Loop eens binnen in Goudsouk en wie weet wat voor moois je daar vindt.
Foto 1. Goudsouk bij schemering.
Foto 2. De gouden panelen die de gevel versieren.
Foto 3. Eén van de twintig juweliers.
Zijaanzicht van Goudsouk.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-03-23 16:58:47 · Gepubliceerd: 2015-03-17 15:56:03 - 956