Rijksmuseum nu ook 's avonds open: Late Rembrandt

Unieke collectie Late Rembrandt voor eens en nooit weer te zien

Late Rembrandt in het Rijksmuseum Nieuws door
Foto 1. Avondje in het museum. Beeld: Bathsheba with King David's Letter, 1654. Oil on canvas, 142 × 142 cm. Musée du Louvre, Paris

archief oud artikel 21 maart 2015 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Geen tijd om doordeweeks om het Rijksmuseum te bezoeken? Hoor je alle verhalen jaloers aan over die schitterende collectie Late Rembrandt? Het Rijksmuseum opent nu ook op enkele avonden haar deuren, zodat iedereen de 'once of a lifetime'-expositie kan bezoeken.

Unieke expositie

Er komen veel mensen af op de tentoonstelling Late Rembrandt in het Rijksmuseum. Zoveel, dat het museum ook 's avonds de deuren open doet. Ideaal voor mensen die na hun werk nog even willen komen kijken bij deze bijzondere tentoonstelling over de allergrootste schilder van ons land. Wat is er dan te zien? Meer dan honderd schilderijen, tekeningen en prenten die Rembrandt in de laatste periode van zijn leven maakte. De items uit de collectie zijn afkomstig uit de hele wereld. Voor eens en nooit weer is deze grootse collectie bij elkaar te zien.

Avondopenstelling

Op diverse donderdagen en zaterdagen kun je 's avonds het museum. Luister naar de verhalen van experts, geniet van een drankje en live muziek. Een gezellig avondje uit met Rembrandt. Het Rijksmuseum is geopend op

Praktische informatie

Avondopenstelling van de tentoonstelling 'Late Rembrandt'
Meld je aan voor één van hier boven genoemde avonden en kies voor één van de tijdvakken: 19:00 uur tot 21:00 uur of 20:00 uur tot 22:00 uur.
Entree: 35,00 euro per persoon.
Foto 2. Slenter 's avonds op je gemak langs het late werk van Rembrandt. Foto: Rijksmuseum
Foto 3. Een unieke collectie is samengebracht in het Rijksmuseum. Foto: Printscreen uit het promofilmpje

Laatst gewijzigd: 2015-03-25 21:50:06 · Gepubliceerd: 2015-03-19 17:47:07 - 945