Dromen worden werkelijkheid bij Plopsaqua

Spring in dit spetterende sprookjeszwembad

Zwemmen in Plopsaqua   Nieuws door
Foto 1. Zwem tussen de smeltende ijsrotsen. Foto: PlopsaParks

22 maart 2015 Toerisme De-Panne, West-Vlaanderen Dromen worden werkelijkheid in het eerste sprookjeszwembad van Plopsaland De Panne! Vandaag opent het gloednieuwe waterpark Plopsaqua haar deuren. Bijzondere licht- en geluidseffecten maken een bezoek aan dit zwembad een magische belevenis. Spetteren maar!

Ontmoet Studio 100-held Wickie

Wickie de Viking, de populaire studio 100-held, staat hier in het middelpunt van de belangstelling! Alle figuren uit de tekenfilmserie krijgen een plaatsje. Natuurlijk kun je in Plopsaqua zwemmen; in het 25-meterbad met 4 banen is genoeg ruimte om lekker met je voeten te trappelen. Maar gewoon is het zeker niet! In de bijzondere omgeving met scenografische verlichting en geluidseffecten, waan je je in een echt vikingdorp bij zonsondergang.

Zwem tussen klotsende golven, regen en onweer

Spanning in het water

In het binnen én buitenbad van Plopsaqua is van alles te beleven! Stap in het stormbad en voel de regen op je hoofd kletteren, soms zelfs met onweer. De Halvars Drakar, een vikingboot, ligt klaar om bevaren te worden. Neem plaats achter één van de twee waterkanonnen en spuit al je vriendjes nat! Echte avonturiers wagen zich in de spectaculaire wildwaterbaan. Deze tocht gaat door ravijnen, mysterieuze grotten en twee watervallen.

Plezier voor de kids

De kinderen leven zich uit in Wickie's speeldorp met een speelhuis en 3 glijbanen. En de allerkleinsten: die rennen naar Ylvi's peuterbad. Hier spelen ze met verschillende waterspeeltuigen en kijken verheerlijkt naar twee grote schermen. Daarop zie je de spannende avonturen van Wickie de Viking!

Tijd voor ontspanning

Moe van al het zwemmen of gewoon zin om lekker te ontspannen? Kom tot rust in één van de bubbelbaden of duik de sauna in. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op de uitgestrekte ligweide.

Praktische informatie

Entreeprijzen
Volwassenen: €18,50
Kinderen van 85 centimeter tot 1 meter: €9,99
Kinderen tot 85 centimeter hebben gratis entree.

Openingstijden
Het zwembad heeft wisselende openingstijden per seizoen en per dag. Kijk voor het volledige overzicht op de website.
Foto 2. Stap in de boot en spuit je vriendjes nat! Foto: PlopsaParks
Foto 3. Tekening van het buitenzwembad. Foto: PlopsaParks
Foto 4. Stap tussen de vikingen op het dek. Foto: PlopsaParks

Laatst gewijzigd: 2016-08-18 13:31:10 · Gepubliceerd: 2015-03-20 16:39:28 - 946