1

Top 5 uitjes voor het weekend

Wat gaan we doen dit weekend?

Wat is er nog meer te doen dit weekend? Redactioneel door
Foto 1. Het Crea Weekend is leuk voor creatievelingen, maar ook voor degenen die een creatieve hobby zoeken. Foto: Crea Weekend

archief oud artikel 27 maart 2015 Toerisme Landelijk De lente wil nog niet helemaal doorbreken, maar dat geeft niet zoveel: het is weekend! Ook binnen is meer dan genoeg te doen. Bezoek het zuiden voor een creatieve of stoere beurs of trek naar het noorden voor de vrolijke openingsparade van Familiepark Nienoord. Keuze genoeg in de Weekend Top 5!

Crea Weekend

VENRAY - Voor creatieve mensen is het Crea Weekend een leuk dagje uit dit weekend. Maar ook voor mensen die juist een creatieve hobby zoeken. Aan alle soorten fröbelaars is gedacht, zo is er een Taart- & Cupcake Workshopplein of een plein voor Handwerken, inclusief wedstrijd 'Wild haken en breien'. Kom experimenteren en leef je uit! Of word ter plekke onderdeel van een megagroot schilderij.

Crea Weekend
Vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart 2015.

Winkelen in Eindhoven

Fair van het Zuiden. Muziek van Nederlandstalige artiesten op het podium van Sterren on Tour, modeshows, lekker eten en drinken en vooral: heel veel shopgelegenheid! Er zijn tientallen kramen met producten op het gebied van health, beauty, kleding en huishoudelijke spullen. De Fair is er voor iedereen die een compleet dagje uit wil.

Fair van het Zuiden
Van 27 maart 2015 tot en met 29 maart 2015.

Brandweermuseum gaat weer open

HELLEVOETSLUIS - Het Nationaal Brandweermuseum opent de deuren voor het nieuwe museumseizoen. Dit seizoen zijn er twee omvangrijke exposities op het programma: 'Königsmasker - Oude en Nieuwe Gereedschappen van de Nederlandse Brandweer' en '150 Jaar Stoombrandspuit 'De Maas – Rotterdam' – de eerste in Nederland'. Het hele museum is tijdens de winterslaap opnieuw ingericht. Voor de jongste bezoekers hangen er uniformjassen en helmen om zich te verkleden. Er is een brandweerwagen om op te klimmen en speurtochten en computerspellen.

Opening nieuw seizoen Nationaal Brandweermuseum
Zaterdag 28 maart open van 13:00 uur tot 16:00 uur, daarna op de gewone openingstijden.

Tattoo Expo Maastricht

MAASTRICHT - Het zuiden bruist dit weekend, ook tijdens de Tattoo Expo. Hier komen tattoo-artiesten uit het binnen- en buitenland op af. Altijd al zelf een tattoeage willen hebben? Hier kun je 'm laten zetten! Maar je mag ook van een afstandje de body art bewonderen. Er zijn diverse stands met kleding, piercing en sieraden. Bij de bodypaintdemonstraties mag je je als vrijwilliger aanmelden voor een bijzondere schildering.

Tattoo Expo
28 maart en 29 maart, voor de liefhebber te bezoeken in combinatie met de expositie Erotiek aan de Maas.

Opening Familiepark Nienoord

LEEK - Ook Landgoed Nienoord opent dit weekend de poorten. Zondag is de spectaculaire opening van het nieuwe seizoen. Er is een vrolijke parade met versierde wagens, dieren en trekkers. Natuurlijk is ook mascotte Nieno aanwezig. Na afloop is er gratis entree voor alle bezoekers van het familiepark. Er worden groene ballonnen uitgedeeld die iedereen tegelijk de lucht in mag sturen.

Spectaculaire opening van Familiepark Nienoord
Zaterdag 28 maart. De parade vertrekt om 10:40 uur.

Foto 2. Lekker samen fröbelen. Foto: Crea Weekend
Foto 3. Shop till you drop in Eindhoven. Foto: Fair van het Zuiden
Foto 4. Nieuw seizoen, nieuwe expositie en nieuwe opstellingen. Foto: Nationaal Brandweermuseum
Foto 5. Familiepark Nienoord opent de deuren met heel veel groene ballonnen. Foto: Landgoed Nienoord

Laatst gewijzigd: 2015-03-28 12:14:17 · Gepubliceerd: 27 maart 2015 - 554

Activiteiten Familiepark Nienoord

Vanaf volgende week te bezoeken

Lammetjesdagen Familiepark Nienoord


Kom je op kraamvisite? Woensdag 1 en vrijdag 3 mei vieren we Lammetjesdag in Familiepark Nienoord. Kom je op kraamvisite? - Beschuit met muisjes eten - Bedenk een mooie naam voor de...

Binnen enkele weken te bezoeken

Hemelvaartsdag op Nienoord


Feest mee tijdens de optredens van LaLaLoes. Om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om lekker vrij te spelen of bewonder de mooiste miniaturen bij Modelspoorgroep...