Het Juweel: bewonder hedendaagse en vintage sieraden

Juwelenbeurs Het Juweel |  
Nieuws door
Foto 1. Glitter en glamour tijdens de juwelenexpositie Het Juweel. Foto: Interevent

Juwelenbeurs in de exclusieve Buitenplaats Sparrendaal

8 juni 2015 Toerisme Driebergen-Rijsenburg, Utrecht Alles blinkt en schittert je tegemoet komend weekend in Buitenplaats Sparrendaal. Daar wordt een bijzondere verkoopexpositie gehouden: Het Juweel. Snuffel rond tussen de hedendaagse en vintage juwelen, horloges en sieraden!

Hedendaags en vintage

Op de juwelenbeurs Het Juweel presenteren zo'n 25 internationale juweliers, edelsmeden, zilverspecialisten, antiquairs en horlogespecialisten drie dagen lang hun bijzondere collecties. De stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal werkt mee aan de exclusiviteit van de beurs. Het Juweel staat bekend om haar hoge kwaliteit, de diversiteit van de deelnemers en de gemoedelijke sfeer.

Beleef het zelf en wandel onder het genot van een drankje en een hapje langs de vitrines. Alles wat je ziet is te koop...!

Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal ligt midden tussen de bossen, dichtbij het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Deze historische buitenplaats bouwt al ruim 250 jaar aan een rijke geschiedenis. Na de restauratie van enkele jaren geleden is het meer dan ooit een exclusieve locatie voor Het Juweel. De themabeurs werd al eerder succesvol gehouden als Juwelen in het Amstel en Het Juweel Slot Zeist.

Praktische informatie

Juwelenbeurs Het Juweel wordt gehouden van vrijdag 12 juni tot en met zondag 14 juni 2015 op Buitenplaats Sparrendaal. De beurs is elke dag te bezoeken tussen 11:00 uur en 19:00 uur. Kaarten met korting zijn te koop op de website van Het Juweel.
Foto 2. Op je gemak langs de mooiste sieraden, horloges en zilverwerken. Foto: Interevent
Foto 3. Buitenplaats Sparrendaal is het bijzondere decor voor de beurs. Foto: Interevent

Laatst gewijzigd: 2015-06-08 16:12:39 · Gepubliceerd: 2015-06-05 11:04:49 - 338