1

Festival Mundial 2015: lang leve de wereld!

Duurzaam festival voor alle wereldburgers

Festival Mundial 2015 Nieuws door
Foto 1. Een relaxed feestje met iedereen die zich een wereldburger voelt. Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

archief oud artikel 27 juni 2015 Cultuur Tilburg, Noord-Brabant De Spoorzone in Tilburg verandert in een bruisend, duurzaam en kleurrijk festivalterrein. De hele wereld komt hier samen om te feesten tijdens Festival Mundial. Verbreed je blik op de wereld!

Wereldmuziek

Lang leve de wereldculturen! Artiesten vanuit de hele wereld zorgen voor een spetterend feestje tijdens Festival Mundial. In de Tilburgse Spoorzone hoor je muziek die je nog nooit gehoord hebt! Er waaien etensgeuren voorbij die je nog nooit geroken hebt! Bezoek optredens van bijvoorbeeld Prins te Paar, Mr. Polska, de Amsterdam Klezmer Band XL en Gabriel Rios. Behalve muziek is er ook veel dans, theater en zelfs circus.

Zomers festival

De zomer begint goed in Tilburg. Laat je met een fietstaxi naar de bruisende wereld van Festival Mundial vervoeren, doe mee met een workshop, dans de hele nacht door of bezoek de Urban Farm-area, vol eerlijke producten. Festival Mundial is bezig met het concept Groen Groener Groenst, om te zorgen voor een duurzaam festival zonder alcohol en afval! Dit festival is een feestje voor iedereen die zich een wereldburger voelt! Nog niet naar huis? Op loopafstand opent Stadscamping Tilburg een pop-up-camping!

Praktische informatie

Festival Mundial wordt gehouden op 27 en 28 juni 2015. Bekijk snel de programma en de line-up!
Foto 2. Proef de lekkerste hapjes. Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Foto 3. Bijzondere shows en circusvoorstellingen. Foto: Festival Mundial

Laatst gewijzigd: 2015-06-26 15:36:08 · Gepubliceerd: 27 juni 2015 - 288