De leukste strandtenten op een rij

Met je voeten in het zand genieten van de ondergaande zon

Strandpaviljoen Paal 10 Redactioneel door
Foto 1. Een verkoelend drankje op het strand, lekker! Foto: Pexels.com

3 juli 2015 bijgewerkt: 9 oktober 2018 Toerisme Landelijk Tropische temperaturen vragen om de nodige verkoeling! Duik in het water van één van de prachtige stranden in Nederland, bak jezelf lekker bruin en plof daarna neer op een terrasje. Maar waar zijn nu die leukste strandtentjes te vinden? Vijf tips op een rijtje!

Uitwaaien in Ouddorp

OUDDORP - Geniet van een drankje aan één van de breedste stranden van Nederland. Aan Strand Waterduinpad in Ouddorp vind je het sfeervolle Strandpaviljoen Paal 10. Hier geniet je van rust met een prachtig uitzicht over duinen, strand en zee. Helemaal uitgerust? Paal 10 verzorgt spetterende activiteiten op het strand. Ga kajakken in de branding, raften of bouw je eigen vlieger! Voor feesten, personeelsuitjes en kinderfeestjes ben je hier op de juiste plek.

Bekijk het strand vanaf De Staat

DEN HAAG - Standaard is De Staat zeker niet. De strandtent omschrijft zichzelf als vrijplaats voor levensgenieters die snakken naar culinair genot in een natuurrijke omgeving. Kortom: genieten van lekker eten. Tijdens een bezoek aan De Staat zorgt het keukenteam ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. Geniet van biologische gerechten, met uitzicht op de ongerepte natuur. Zoals het strand volgens De Staat hoort te zijn.

Smullen in Scheveningen

SCHEVENINGEN - Zin in een feestje op het strand? Dat klinkt Whoosah als muziek in de oren! Hier staan regelmatig bekende artiesten op de planken. Gezellig een hapje eten of iets op het terras drinken, kan ook. Ieder seizoen zijn er nieuwe, exclusieve gerechten die de strandtent in de wereld brengt met de Whoosah Post, een krant. Probeer eens iets anders dan een standaard broodje.

Met de kids naar Katwijk

KATWIJK AAN ZEE - Een dagje op stap met de kids? Dan ben je bij Strandpaviljoen Surf en Beach op de juiste plek! Buiten staat een klimrek, schommel en glijbaan en bakken met speelgoed. Volg een workshop, ga surfen of geniet van een gezellige barbecue met collega's. Natuurlijk kun je hier ook gewoon lekker ontbijten, lunchen of dineren. 's Avonds is het heerlijk toeven bij de haardvuurtjes. Voeten in het zand, biertje in de hand en uitzicht op zee.

Drankje doen in Domburg

DOMBURG - Plof neer tussen de kussens en geniet van het ruisen van de zee. Vanaf de banken bij Paviljoen STRAND90 heb je een prachtig uitzicht over het mooiste stukje strand van Walcheren. De chef en zijn keukenbrigade maken de meest heerlijke gerechten en laten gasten proeven van producten uit de Noordzee. Met de grootste zandbak van Nederland voor de deur, inclusief speeltuin, is er ook voor kinderen genoeg te doen.

Nog meer zomer!

Er zijn in de zomer nog veel meer leuke dingen te doen. Dit vind je wellicht ook interessant:
Foto 2. Zonnen onder een strakblauwe lucht. Foto: Pexels.com
Foto 3. Gezelligheid op het strand bij Whoosah. Foto: Katja Rupp Photography
Foto 4. Uitwaaien op het strand na een lekkere maaltijd. Foto: Pexels.com

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:18:50 · Gepubliceerd: 3 juli 2015 - 1396