Stap binnen in de wereld van Billy Elliot

Bestel kaartjes voor Billy Elliot de musical |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Combineer een dagje strand met deze betoverende theatervoorstelling

6 juli 2015 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Combineer een dagje strand met een voorstelling van Billy Elliot de Musical. De voorstelling is exclusief te zien in het sfeervolle AFAS Circustheater in Den Haag. Geniet deze zomer van één van de meest succesvolle musicals van het seizoen en laat je betoveren!

Vechten om te dansen

Een betoverend dans- en acteerspektakel

Billy Elliot de Musical is gebaseerd op een wereldberoemde film. Beleef het verhaal van de elfjarige Billy die opgroeit in een mijnwerkersmilieu. Het milieu waar jongens boksen en zeker niet dansen! Met tegenzin gaat Billy op boksles, maar erg gemotiveerd is hij niet. Wanneer hij op een dag per ongeluk in een balletles terecht komt, ontdekt hij zijn talent voor dansen. Hierna volgt een flinke strijd. Billy moet tegen de achtergrond van de mijnstaking van 1984 vechten voor zijn nieuwe hobby!

Leer Billy kennen

In de musical zet Billy samen met vader Bas Heerkens, balletjuf Pia Douwes en vele anderen een compleet dans- en acteerspektakel neer. Wie zegt dat dansen niet stoer is, denkt daar na deze voorstelling wel anders over. Billy neemt je volledig mee in zijn verhaal waardoor je na afloop nog maar één ding wilt: jouw eigen dromen waarmaken.Een dansende Billy Elliot

Foto 1. Billy is stoer, Billy is cool en Billy heeft lef!
Foto 2. de Oma van Billy wordt gespeeld door Carry Tefsen
Foto 3. Pia Douwes speelt de balletjuf
Fotocredits: Stage Entertainment Nederland

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-20 14:39:43 · Gepubliceerd: 2015-07-06 13:08:27 - 186