Een gat in de lucht op Kangoo Jumps

Meer informatie over Kangoo Jumps Rotterdam |  deel via WhatsApp | Recensie door

Op Kangoo Jumps naar de ss Rotterdam

13 augustus 2015 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Van wat onzeker hupsend, naar een sprintje op de Kangoo Jumps. Een dagje Rotterdam op deze veerkrachtige schoenen is een hele belevenis. Voor ons, maar ook zeker voor de verbaasde voorbijgangers, die lachend toekijken hoe wij onze weg vervolgen naar het ss Rotterdam. Wat vonden wij van deze genomineerde voor de DagjeWeg.NL Award 2015?

De wereldstad Rotterdam verkennen is een peulenschil; de vervoersmiddelen waar je uit kunt kiezen zijn legio. Met de amfibiebus over land en water, met de snelle watertaxi over de Maas, met een Segway of in de nieuwe Sightseeingbus. De stad kun je op allerlei manier bekijken, voornamelijk snel en ontspannen. Maar wil je graag op eigen gelegenheid de stad door en ook nog eens actief bewegen? Dan zijn de Kangoo Jumps the way to go. Met deze verende schoenen loop je snel en licht, en verbrand je ook nog eens razendsnel calorieën. Een favoriet dagje weg voor de bezoekers van DagjeWeg.NL en één van de tien genomineerden van de DagjeWeg.NL Award 2015. De reden voor de mystery guests om de proef op de som te nemen. Als een kangoeroe door Rotterdam!

Foto 1. Genoeg bekijks voor deze wonderlijke schoenen.

Ervaring: de eerste meters op Kangoo Jumps

We stappen binnen bij de frisse winkel van JumpWear aan het Deliplein. Eigenaar Tim Lai begroet ons enthousiast en staat meteen klaar om ons de verschillende routes te laten zien. We kiezen voor een korte route naar de ss Rotterdam om de Kangoo Jumps aan de test te onderwerpen. Sokken aan en kom maar op met die Kangoo Jumps! Tim snoert de schoenen stevig aan onze voeten en we komen voorzichtig overeind van de stoel. Even wennen is het wel, maar al snel lopen we stabiel door de winkel. Klaar voor de buitenwereld! We stuiteren lichtjes over de drempel en leggen onze eerste meters af. We hadden verwacht iets hoger te stuiteren en sneller voort te bewegen. Het lijkt verdacht veel op gewoon lopen...

Bekijk mystery guest #7: jumpend door Rotterdam:

De bestemming: ss Rotterdam

Toch krijgen we er na een tijdje wel lol in en rennen en bouncen als een paar echte kangoeroes over de kade. Niet te enthousiast, want voor je het weet lig je over de kop in de Maas. Onderweg trekken we veel bekijks; menig omstander blijft staan om ons wonderlijke schoeisel beter te bekijken. Die aandacht belemmert soms wat in de uitvoering van onze wandeling - we staan niet graag voor gek, laten we eerlijk zijn - maar we bewegen rustig verder. Al vrij snel komen we door de aanwijzingen van Tim en de routekaart, aan bij de ss Rotterdam. En wat een heerlijke bestemming is dat! Een lift brengt ons met Kangoo Jumps en al naar het mooie bovendek, waar op deze zonnige dag meer bezoekers hun heil zoeken. Geen wonder, want midden op het dek vinden voeten verkoeling in een fris zwembadje. Met een mooi uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam genieten wij van een welverdiende lunch.

Conclusie: leuke activiteit en toplocatie

Op de terugweg komen we tot de conclusie dat een tochtje op Kangoo Jumps toch wel het leukst is met een groep. Om samen te rennen en gekke sprongen te maken, zonder oog te hebben voor de omgeving. Vooral kinderen zullen de schoenen weten te waarderen. Wij vinden vooral de locatie van Kangoo Jumps bijzonder aantrekkelijk. Aan het Deliplein zitten veel verschillende eettentjes en als je een stukje doorloopt ben je zo bij Hotel New York of de Erasmusbrug. En op Kangoo Jumps leg je die afstand wel een stuk minder gewoontjes af. Dus wil je Rotterdam's mooiste plekjes bezoeken en ook nog aan je dagelijkse beweging komen? Gaan met die Kangoo Jumps! Bij JumpWear is alles goed geregeld, dus je bent binnen no time al springend onderweg.

Beoordelingen over indoor speeltuin Ballorig in Sneek

Wil je meer leuke tips van ons? Volg DagjeWeg.NL op YouTube!
Foto 2. Rennen is het leukst!
Foto 3. Langs het water van de Maas bouncen we verder op onze Kangoo Jumps.
Foto 4. Onze bestemming: de ss Rotterdam.
Genieten op het zonnedek van de ss Rotterdam.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:16:19 · Gepubliceerd: 2015-08-03 10:27:34 - 13448