Dagje megapret op de zomerse kermis

Park Hilaria 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Park Hilaria 2015: voor alle kermisfans!

3 augustus 2015 Toerisme Eindhoven, Noord-Brabant De zomer beleeft haar hoogtepunt tijdens Park Hilaria, een megagrote kermis in de binnenstad van Eindhoven. Geniet van spectaculaire kermisattracties én nostalgische attracties: een heerlijke dag uit voor het hele gezin.

Foto 1. Overal waar je kijkt zie je kermisattracties en vrolijkheid. Foto: Park Hilaria

Pretpark en kermis in één

In de zomer bruist Eindhoven nog meer dan anders: Park Hilaria strijkt neer over een parcours van zes kilometer en overal vind je zomers vermaak voor het hele gezin. De kermis wordt elk jaar groter en leuker, maar de kern blijft hetzelfde. Park Hilaria is namelijk een pretpark, kermis en theater in één.

Eropuit in Zuid-Nederland? Bekijk wat er is te doen in de zomervakantie!

Larie de Kanarie

Park Hilaria is te vinden aan de John F. Kennedylaan in Eindhoven. Hier vind je allerlei gave attracties, zowel mega grote en spectaculaire toestellen als gezellige nostalgische attracties. Voor elk wat wils! Op alle hoeken hoor je live muziek en is er straattheater te zien. Mascotte Larie de Kanarie is natuurlijk weer aanwezig om de kinderen te vermaken. Zijn Larie Nest is niet te missen op de kermis, elke middag wordt hier een feestje gebouwd voor de jongste bezoekers.

Praktische informatie

Park Hilaria 2015 is nog te bezoeken tot en met zondag 9 augustus 2015. Elke dag geopend van 14:00 uur tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag open tot 00:30 uur.
Foto 2. Welke attractie pak jij als eerste? Foto: Park Hilaria
Foto 3. Zomers feestje in Eindhoven. Foto: Park Hilaria

Laatst gewijzigd: 2015-08-03 13:09:32 · Gepubliceerd: 2015-08-03 10:59:59 - 2252