Zeeuwse Luchtvaartdagen 2015: terug in de tijd

Zeeuwse Luchtvaartdagen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Verken de Zeeuwse delta vanuit de lucht!

7 augustus 2015 Toerisme Arnemuiden, Zeeland Maak kennis met de luchtvaart in Zeeland tijdens de Zeeuwse Luchtvaartdagen. Bekijk vliegtuigen van vroeger en nu en leer alles over de luchtoorlog van 1940-1945. Je kunt ook zelf de lucht in...

Foto 1. Verklede mensen kom je ook tegen. In dit geval: back to the fourties! Foto: Zeeuwse Luchtvaartdagen

Speciale gasten

Er zijn heel veel verhalen te vertellen over de luchtvaart en de luchtoorlog. Je hoort ze allemaal tijdens de tweedaagse Zeeuwse Luchtvaartdagen. Vliegveld Midden Zeeland is deze dagen het decor voor demonstraties, modelbouw, een braderie en indrukwekkende vliegtuigen. Ontmoet de bijzondere gasten: de F16 van de Koninklijke Luchtmacht, het luchtballonteam en een imposante Antonov II-dubbeldekker. Onder meer met deze vliegmachine kun je een rondvlucht maken boven de Zeeuwse Delta! Een interessant dagje uit voor vliegtuigliefhebbers, maar ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven. En omdat we tenslotte in Zeeland zijn, ontbreken de verse babbelaars en de Zeeuwse klederdracht niet!

Geniet van de zomervakantie: bekijk alle uitjes voor in de vakantie!

Wings to Victory

De Zeeuwse Luchtvaartdagen hebben zich ontwikkeld van een open dag naar een spectaculair meerdaags evenement waar duizenden mensen op af komen. Het museum Wings to Victory is de drijvende kracht achter de Luchtvaartdagen en daarom neemt geschiedenis nog steeds een belangrijke rol in in het programma. Het verhaal van de luchtoorlog van 1940-1945 wordt in het museum verteld. Het museum Wings to Victory is gevestigd op vliegveld Midden Zeeland, in een historische nissenhut.

Praktische informatie

De Zeeuwse Luchtvaartdagen 2015 worden gehouden op vrijdag 7 augustus en zaterdag 8 augustus, van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bezoekers vanaf vier jaar betalen 3 euro entree.
Foto 2. Leer alles over de luchtvaart in Zeeland. Foto: Zeeuwse Luchtvaartdagen
Foto 3. Spectaculaire demonstraties! Foto: Henk Backer, Zeeuwse Luchtvaartdagen

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-08-07 13:46:26 · Gepubliceerd: 2015-08-05 17:08:17 - 550